Am planificat un week-end la munte impreuna cu alti 10 prieteni + 3 copii in urma cu aprox 1 luna. Am rezervat 6 camere la Casa Alex, dar in ultimele doua saptamani doua dintre cupluri au renuntat. Am sunat de doua ori sa anunt cate o camera in minus si proprietarul a fost foarte amabil de fiecare data, nu stiu cata intelegere am fi gasit la altcineva.
Cand am ajuns acolo, surpriza! Vazusem pozele de pe pagina vilei si imi spusese proprietarul ca exista si un loc de joaca, dar curtea din spatele casei (care nu apare pe site-ul lor) este paradis pentru copii. Trambulina, 2 casute de gradina cu nisip si tobogane, masa de ping pong acoperita. Copiii abia daca ne-au bagat in seama tot week-endul (paradisul parintilor :)).
Mama proprietarului, o doamna foarte draguta, ne-a servit doua mese pe zi, asa cum stabilisem telefonic, iar seara am facut noi gratare.
Am citit niste impresii nefavorabile din anii trecuti, dar sunt multe diferente intre ce au scris ceilalti si ce am gasit noi - doamna a fost foarte amabila, sotul dansei ne-a adus lemne pentru toate gratarele (ultimul chiar tarziu sambata noaptea cand se intorcea de la o nunta), nu ne-a reprosat nimeni galagia, mesele excelente, curatenie peste tot.
Am facut si o drumetie - atasez poze, peisajele sunt superbe.
Intr-adevar, perdelele de la dusuri sunt problematice, noi nu am avut papuci si a trebuit sa intram desculti pe gresie rece si uda de fiecare data, dar pentru 2 nopti la munte nu sunt un capat de tara.
Noua ne-a placut mult si am vrea sa revenim!
Trimis de SiEuAmFostAcolo in 13.10.14 16:09:29
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SiEuAmFostAcolo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 Un sejur de vis — scris în 19.08.15 de mihai_bal din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Cateva zile de vis!!! — scris în 22.12.13 de Oprisor din CLUJ - RECOMANDĂ
- Aug.2013 4*??? — scris în 07.08.13 de astanciu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Vom reveni cu siguranta! — scris în 07.09.12 de bibicu01 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Dezamagire — scris în 04.09.11 de sorinic din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Racoarea de la poalele muntilor — scris în 11.01.12 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ
- Jan.2009 O pensiune de recomandat — scris în 16.07.10 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ