Am fost acolo in ianuarie 2009.
Pensiunea se afla la drumul principal, in satul Simon, linga Bran
Pensiunea nu e foarte mare, are 9 camere duble, fiecare cu baie proprie, jos un living mare, bucatarie dotata, cald si curat peste tot.
Bucataria e dotata cu tot ce trebuie, e mare si curata si are si o camara foarte mare.
Parcare pentru 7 masini (usor inghesuite! ), curte in spate, balansoare, casuta de joaca din lemn pentru copii, nisip, foisor, terasa.
I-am vazut pe proprietari cind am venit si duminica cind am plecat; locuiesc intr-o casuta linga pensiune, deci daca ai nevoie de ceva, ai totusi de unde sa-i iei.
Niste oameni deosebiti, extrem de discreti, nici nu i-am vazut la fata cit am stat acolo. Si nici nevoi n-am avut, astfel incit sa fim obligati sa-i cautam. Aveam acolo tot ce trebuie.
Desi e la strada, nefiind sezon, am avut liniste; probabil ca in sezon e vinzoleala mai multa.
100 ron camera, 130 cu mic dejun
micul dejun ok: 2 feluri de brinzeturi, 2 feluri de mezel, masline, jumari, ridichi, rosii, ardei, oua, unt, gem, cafea, lapte, ceai
Nu cred ca puteau asigura si restul meselor... noi ne-am descurcat cu un gratar si cu mincat in zona pe la alte restaurante.
Trimis de Chloe in 16.07.10 16:51:41
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Chloe); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2015 Un sejur de vis — scris în 19.08.15 de mihai_bal din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2014 Week-end foarte reusit — scris în 13.10.14 de SiEuAmFostAcolo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Cateva zile de vis!!! — scris în 22.12.13 de Oprisor din CLUJ - RECOMANDĂ
- Aug.2013 4*??? — scris în 07.08.13 de astanciu din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2012 Vom reveni cu siguranta! — scris în 07.09.12 de bibicu01 din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Dezamagire — scris în 04.09.11 de sorinic din PITESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Racoarea de la poalele muntilor — scris în 11.01.12 de kelyboy din BACăU - RECOMANDĂ