Sunt aproape 9 ani de cand merg cam de 4-5 ori pe an la pensiunea "Casa Alba" situata in satul Molid - comuna Vama - jud. Suceava.
Este un loc perfect pentru recreere si odihna. Aerul tare, de munte, iti face o pofta de mancare nebuna, numai buna de potolit cu traditionalele bucate bucovinene preparate si servite in cel mai pur stil bucovinean. De aer urat mirositor sau de mucegai nici nu poate fi vorba.
Am petrecut acolo cateva revelioane, sfanta sarbatoare de Paste precum si week-end-uri de relaxare si pot spune ca totul a fost minunat. Am observat de aproximativ un an faptul ca preturile au scazut semnificativ. 70 de lei pentru o camera dubla sau 135 de lei pentru un apartament vi se pare mult? Daca facem comparatie cu alte locuri veti constata ca aici sunt mai mici cu aproximativ 25 %.
Nu vreau sa fiu banuita ca le fac reclama dar acesta este adevarul despre ceea ce puteti gasi la pensiunea "Casa Alba", intr-o minunata padure da brazi si foioase, unde linistea este la ea acasa.
Eu va sfatuiesc sa mergeti si va veti convinge ca am dreptate.
Trimis de yo8sml in 28.03.11 21:21:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (yo8sml); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Conform politicii site-ului (click aici), avem nevoie de mai multe detalii, precum şi de un eventual set de poze care să ne convingă că aţi fost într-adevăr acolo şi că nu avem de-a face cu un articol fals, postat de proprietari.
În absenţa acestor detalii, articolul nu poate fi validat (publicat pe site).
Autorul este rugat să mă contacteze (indicând de preferinţă un număr de telefon).
PS în ceea ce priveşte preţul - mie îmi cam "dă cu virgulă" între ce ai declarat la preţ sejur şi ce spui mai jos, în text.
am fost contactat de autoare (daca am inteles bine), care mi-a transmis numar de telefon al sotului - le multumesc pe aceasta cale pentru amabilitate.
Dupa discutia telefonica purtata inclin sa acordam prezumtia de onestitate si sa validam review-ul.
Asteptam si pozele promise a fi incarcate in aceasta dup-amiaza / seara.
PS: pretul mentionat in caseta tehnica de catre autori se refera la pachetul de Revelion, bineinteles diferit de preturile din sezonul normal (mentionate in review)
- Jul.2012 Oribil!!! — scris în 17.07.12 de lacusta din BUCURESTI
- Mar.2012 Nu va pacaliti si voi ! — scris în 03.03.12 de xelavilo din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2012 Frumusetea naturii nu e de ajuns... — scris în 26.01.12 de camishor din IASI - nu recomandă
- Nov.2011 Praf in ochi — scris în 15.05.12 de cristicatalin69 din BUZAU - nu recomandă
- Oct.2010 Mizerabil... — scris în 04.10.10 de mihaib din IASI - nu recomandă
- Aug.2010 Dezinteres total — scris în 15.12.12 de marocanu21 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2010 Nu va riscati concediul! — scris în 12.07.10 de Ica73 din CONSTANTA - nu recomandă