Priveliste superba! Dar atat. In rest, in toata pensiunea domneste mizeria si dezorganizarea. Dezinteresul gazdelor duce la un dezastru general. In camere nu intra nimeni sa duca macar gunoiul, la buctarie o comanda dureaza in medie 2 1/2 ore, personalul este extrem de putin si necalificat, piscina este impracticabila, cu apa murdara si rece, sauna miroase a mucegai, masa de biliard e daramata, masa de tenis arata ca o barca, terenul de sport neingrijit.
De-a lungul a sase zile am ajuns pe rand toti 9 in serviciul de urgenta de la Gura Humorului cu varsaturi si scaune diareice.
Imi pare tare rau ca nu am ascultat de parerile citite pe diversele site-uri de turism si m-am dus sa-mi petrec concediul acolo.
Daca doriti sa ma contactati: *** (nota webmaster 20: se pot trimite mesaje private utilizatorului prin optiunea "trimite mesaj personal" aici)
Trimis de Ica73 in 12.07.10 11:40:54
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRASIN [SV]. A mai fost în/la: Aproape toate regiunile din tara.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ica73); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Da cum ai ajuns frate acolo ? De ce nu ai plecat a doua zi dupa ce ai vazut ce si cum ? Tara e plina de pensiuni...
si eu am ajuns acolo... si ma bucur ca am ajuns pentru ca am avut inspiratia de a verifica cu ochii, cum s-ar zice, unde vreau sa fac revelionul. ce bine ca m-am chinuit o seara dar nu-mi voi strica un revelion. casa alba era o pensiune de renume in moldova, pacat ca doar au tocat banii fara se reinvesteasca macar in intretinere
Hai bey nene dar NIMENI nu are o oză compromiţătoare cu Casa Albă că pe siteul oficial e numai lapte şi miere!!! Cine urmează la "ţepuială"???
Robert, iar te avertizez: supraveghează-ţi limbajul! e ultima oară!
@mihaib: pentru a le pune pe acest site, de pilda, ori ca sa-ti ilustrezi cele scrise. stii doar ca o fotografie face cat 1000 de vorbe.
- Jul.2012 Oribil!!! — scris în 17.07.12 de lacusta din BUCURESTI
- Mar.2012 Nu va pacaliti si voi ! — scris în 03.03.12 de xelavilo din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2012 Frumusetea naturii nu e de ajuns... — scris în 26.01.12 de camishor din IASI - nu recomandă
- Nov.2011 Praf in ochi — scris în 15.05.12 de cristicatalin69 din BUZAU - nu recomandă
- Dec.2010 Un loc minunat pentru recreere si odihna... — scris în 28.03.11 de yo8sml din IASI - RECOMANDĂ
- Oct.2010 Mizerabil... — scris în 04.10.10 de mihaib din IASI - nu recomandă
- Aug.2010 Dezinteres total — scris în 15.12.12 de marocanu21 din BUCUREşTI - nu recomandă