Acum, cand amintirile sunt proaspete, va pot impartasi experienta traita pentru 3 zile la Crisan la Casa Ada. Am zis sa schimbam traseul si sa vedem locuri noi asa ca am ales Crisan ca si locatie de petrecere a weekend-ului (am mai fost la Uzlina acum 2 ani). Am plecat vineri la ora 13:30 din Tulcea cu nava clasica Navrom pe un traseu de 2 ore jumatate spre Crisan. Traseul parcurs mi s-a parut foarte interesant (mai ales pentru cineva care viziteaza aceasta zona a Deltei prima data). Am trecut prin Partizani, Maliuc si Gorgova, sate pescaresti. Am ajuns in statia Crisan la ora 16. De aici am fost preluati cu barca de catre cei de la pensiunea Casa Ada care ne-au asteptat cu masa traditionala pescareasca. Pensiunea este bine pozitionata (chiar pe canalul navigabil), are o terasa chiar pe Dunare iar conditiile de cazare sunt bune fiind utilata cu toate cele necesare. Ne-am intors duminica cu nava rapida Diana cu care am facut o ora pana in Tulcea. Per ansamblu, as acorda urmatoarele:
- Plusuri: pozitionata bine, terasa cu panorama situata chiar pe malul Dunarii, acces facil la locuri de pescuit (10-15 minute de mers cu barca), restaurant cu preparate de peste foarte gustoase, conditii de cazare bune, preturile la cazare si mancare sunt de bun simt.
- Minusuri: camerele nu au balcon si sunt relativ micute, curtea pensiunii nu este foarte mare, pt vizitare zone salbatice ale Deltei este destul de mult de mers.
Mi-a parut rau pt ca timpul a trecut foarte repede si ne-am promis ca data viitoare vom aloca minim 4 zile pentru un sejur in Delta Dunarii.
Atasez poze care sa "povesteasca" mai multe despre pensiune si zona.
Trimis de Tempo in 01.08.11 14:24:39
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tempo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2020 Evitati, evitati si iar evitati! — scris în 24.09.20 de iusti1999 din BUCURESTI - nu recomandă