BUN
Cazare decenta in Voronet
Am ales pensiunea pentru proximitatea de Arinis, pt jocul de joaca si pt restaurant.
Rezervarea a fost facuta la 9 dimineata (a fost totul spontan) si la ora 14 eram la cazare.
Mi a placut din poze ca au loc de joaca, gradina, terasa mare afara si umbra.
Pensiunea are si sala de evenimente din care mi am dat seama, dar era inchisa.
Proprietarii locuiesc intr o casa in aceeasi curte, sunt extrem de serviabili.
despre SERVICII
Inca de la telefon dna a fost f amabila. Am sunat la 9 dimineata sa rezerv, la ora 14 eram deja la ei. Camera era pregatita.
Gazde extrem de serviabile. Pentru orice doreai erau acolo.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera de dimensiuni mici dar f curata si cu mobilier cochet. Baie in camera. Fara AC. Dar nu a fost nevoie.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Desi meniul nu e f variat pt pranz si cina, ce am servit a fost f gustos.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Joc de joaca cu topogane si leagan.
Lac cu pastrav
Chiosc din lemn langa lacul cu pastravi, unde se poate servi masa.
Nu au gratar in curte
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In zona se poare vizita complex Arinis si Manastirea Voronet
Trimis de AndreeaIasi in 10.07.20 12:54:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în VORONEȚ. A mai fost în/la: Casa Alex
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AndreeaIasi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
@AndreeaIasi: O recomandare utila, felicitari, votat cu mare drag.
- Aug.2013 Am revenit dupa 2 ani — scris în 26.08.13 de aad din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2013 O experienta care trebuie repetata — scris în 08.05.13 de dccta din CONSTANTA - RECOMANDĂ