O pensiune frumoasa, noua, curata care din exterior ne-a atras. Ne-am dus la receptie si din prima clipa ne-a uimit atitudinea neprietenoasa a receptionerei. Eram 3 familii cu copii si pensiunea era total libera in conditiile in care la celelalte pensiuni din zona nu gaseam cate 3 camere libere, la un pret mult mai mare decat la Capeli, aici fiind 100 de lei camera.
Ne-am cazat deoarece era foarte curat, urmand ca dupa dusul obisnuit pe care si-l face tot omul venit de pe drum sa coboram la restaurant. Deja receptionera care pana atunci era intr-un trening s-a schimbat "ofice"si cu un grad de superioritate s-a comportat si a vorbit foarte urat cu noi, ceea ce ne-a determinat sa punem bagajele in masina si sa ne cautam alta cazare. O receptionera foarte aroganta care ne-a socat prin nesimtirea ei.
Nu mergeti la aceasta pensiune, nu va lasati tentati de aspectul ei frumos din exterior.
Trimis de mioaratb in 21.08.09 09:21:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PÂRÂUL RECE. A mai fost în/la: Sinaia, Predeal, Busteni, Poiana Brasov, Vatra Dornei, Durau, Transfagarasan, Curtea de Arges
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mioaratb); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
aceiasi problema am avut si eu receptionera foarte gretoasa nu va duceti acolo nu se merita sa va incarcati de nervi in vacanta dumneavoastra
NOTA WM0: Mutat ca ecou aici, după ce a apărut postat iniţial ca "impresii" de sejur.
Dacă vrea să dezvolte, autorul e rugat să scrie un articol mai elaborat şi acela va putea să apară ca review.