Am fost cazati recent la aceasta pensiune si pot sa spun ca ne-am simtit minunat, am fost foarte multumiti de ceea ce am gasit acolo, curatenie zilnica in camere, discretie si a personalului, un restaurant foarte bun si ieftin, iar patronul e un om minunat care doreste sa indeplineasca dorintele tuturor clientilor.
Au si o baza de tratament foarte buna.
Pot sa spun ca am ramas placut impresionati de tot ceea ce am gasit si de aceea doresc sa o recomand cu incredere tuturor celor ce doresc sa viziteze aceasta statiune si sa se simta minunat.
Trimis de alexut in 11.08.13 14:17:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexut); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.88088000 N, 22.41443000 E - neconfirmate încă
@alexut: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.
Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare - sperăm mai generoase în ce priveşte nivelul de detaliere oferit, pe viitor.
Pentru eventuale completări, adăugiri, corecturi poţi folosi linkul EDIT IMPRESII, afişat cu roşu sub textul trimis - permanent până la publicarea articolului. După publicare, completările se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de faţă); eventualele erori se pot corecta prin folosirea funcţiei "Sesizează...", afişată (cu roşu) dedesubtul textelor sau fotografiilor încărcate..
- Aug.2013 Concediu minunat — scris în 19.08.13 de hary din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2012 Ambianta placuta — scris în 25.05.13 de lupul negru din CARACAL - RECOMANDĂ
- Dec.2010 Excelent — scris în 05.01.11 de gmugur din CRAIOVA - RECOMANDĂ