Pensiunea 'Cabana Myle' - ospitalitate și amabilitate
Nu am avut nimic rezervat, nimic planificat pentru ceea ce urma sa fac in zilele pe care doream sa le petrec in concediu, singurul lucru sigur a fost sa ajung in zona Defileului DUNARII (vezi impresii). Pot spune ca totul a fost ok din moment ce, dupa cateva incercari, am oprit la Pensiunea "Cabana Myle", (Eselnita, str. Eselnita) a carei promovare am constatat ca este bazata (in mare parte) pe recomandarile clientilor multumiti.
Proprietarii, familia I., au mai castigat unul, ma numar printre cei care au beneficiat de ospitalitatea si amabilitatea lor.
Cabana MYLE se afla la 15 km de orasul ORSOVA, pe Clisura DUNARII, dispune de 3 camere, 3 bai, living, bucatarie complet utilata, dispune de 12 locuri de cazare.
Este situata pe malul Dunarii cu acces direct la apa. Dispune de ponton amenajat pentru pescuit si plaja, parcare, loc de joaca pentru cei mici, oferind posibilitatea unor plimbari de neuitat cu barca de viteza.
Pensiunea este perfecta pentru o gasca de prieteni, care doresc sa beneficieze de toata pensiunea, familiile cu pustime vor avea liniste garantata.
Mansarda, o camera luminoasa, cu doua paturi matrimoniale si unul single, cu grup sanitar propriu, este perfecta pentru zbenguiala celor mici dupa o zi de plaja si balaceala.
In apropiere gasiti restaurante, dar ORSOVA dispune de supermarketuri de unde va puteti aproviziona pentru a exploata dotarile bucatariei si gratarului din gradina. Pestele de DUNARE este bestial, detalii referitoare la modul in care veti reusi sa-l puneti pe gratar le gasiti la gazda (in cazul in care nu reusiti sa-l ademeniti chiar voi in undita - satisfactia este mult mai mare).
Pensiunea este amplasata pe partea stanga pe directia de mers ORSOVA - ESELNITA - DUBOVA, vis a vis de Tabula Traiana (malul sarbesc) si la aproximativ 1,5 km de chipul lui DECEBAL.
Daca ajungeti in zona, vi-i recomand cu drag.
Trimis de savo in 02.08.15 11:45:21
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (savo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.66217300 N, 22.30051300 E - neconfirmate încă