Nu recomand această pensiune, mai ales cu copii
Am făcut rezervare la această pensiune pentru o cameră cu pat matrimonial și una triplă. Am plătit avans, am discutat la telefon despre căldură, condiții, totul a fost așa cum ne doream noi, la telefon doar. Am ajuns acolo și am constatat că baia de la camera cu trei paturi era pe hol, când intrai/ieșeai din baie era foarte frig. În cameră am avut lenjeria schimbată doar la patul matrimonial, la cel de o persoană nu și nici pernă nu era. La solicitarea noastră gazda s-a scuzat că nu a înțeles că noi am plătit pentru trei paturi, cu toate că diferența de bani o achitasem de la cazarea în pensiune. Ni s-a adus lenjerie și pentru acest pat. Apoi după 2 ore am simțit din ce în ce mai frig. Am sunat gazda care ne-a spus că centrala era la 20 de grade. Pentru noi, cei de la șes era foarte frig, mai ales că aveam și un copil cu noi. Ni s-a dat centrala la 22 de grade, destul de bine, dar ne-a oprit căldura din baie.
Toată noaptea nu am putut dormi: de miros, lemnul scârția îngrozitor, saltelele de la paturi parcă erau recuperate de la coșul de gunoi după ce le-au aruncat alții așa de rău scârțâiau, câinele care era jos a lătrat toată noaptea, geamurile nefiind de termopan se făcea curent cu ușa, de amenea de lemn și neizolată (ne-am sculat cu ochii umflați de la curent), noptierele cu urme lipicioase de la paharele altor turiști.
De asemenea la bucătărie era mizerie, toate vasele pe care le-am folosit le-am spălat înainte. Pentru cât am plătit, adică 100 lei camera triplă și 80 cea dublă și ceea ce am găsit nu a fost deloc mulțumitor.
Dimineața gazda a tot trântit ușa ca să ne sculăm mai repede, ne-a tot spus că are o întâlnire la ora 10, în speranța că ne vom „simți” și vom pleca mai înainte, dar eram atât de nervoși că nu ne-am „simțit” să plecăm mai repede și am mâncat în tihnă și apoi am plecat, spre dezamăgirea gazdei. Recomand celor care se mai duc la această pensiune să întrebe dacă s-a făcut o curățenie generală între timp: în camere, în baie și în bucătărie.
Nota mea pentru această pensiune este 2. Am dormit la alte pensiuni cu 60 de lei, condiții de trei stele și gazde minunate.
Trimis de getta2000* in 15.03.14 20:27:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HAȚEG [HD]. A mai fost în/la: Brașov, Cheia, Olanești, Sibiu, Alba Iulia, Constanța, Mangalia etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (getta2000*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@getta2000: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@amero: am postat poze din cameră, din bucătărie nu am fiindcă am fost atât de supărați că nu am mai avut chef de făcut poze.
- Oct.2014 Ne-am simțit minunat! — scris în 20.11.14 de AlexandraH din CLUJ - RECOMANDĂ
- May.2014 O cazare unde vom reveni cu drag — scris în 09.06.14 de catalin bacau din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2012 N-a fost rău, dar era loc de mai bine — scris în 22.08.12 de Paty din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Respect doamna profesoara de franceza — scris în 19.07.16 de sorin209 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ