Frumos impresionat, mi-a depasit asteptarile
Am fost cazat la Bujor de Munte pt un weekend, si pot spune ca din toate locurile unde am cutreierat in tara, la Bujor de Munte m-am simtit cel mai "ca acasa", ca printre prieteni sau familie.
De regula nu scriu review-uri; dar amabilitatea si ospitalitatea deosebita cu care am fost tratat eu si prietena mea de catre proprietarii pensiunii ma simt nevoit sa-i multumesc cu tot dragul.
Locatia: nu poate sa fie mai buna, este exact in centrul statiunii, la 30 m de parcarea centrala.
Camere: spatioase, luminoase, iar privelistea din spatele pensiunii este fantastica! Aveti o panorama deosebita a Parangului si a Vaii Jiului, garantez ca o va placa sa stati in special la terasa din spate, la soare. Noaptea in plina iarna, a fost atat de cald in camera incat a trebuit de las geamul intre-deschis, mie mi-a placut.
Curatenia: nimic de reprosat, sunt niste oameni deosebit de atenti la curatenie si trateaza cu strictete acest aspect. Toate asternuturile sunt noi, ca si prosoapele de altfel - sunt un tipicar la aspectul curatenie - au nota 10 din partea mea.
Recomand cu multa caldura tututor Bujor de Munte, va veti simti ca acasa, proprietarii sunt niste oameni deosebiti si ii multumesc pt ospitalitate.
Trimis de Eduard L. in 13.02.14 15:20:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MASIVUL PARÂNG. A mai fost în/la: Impatimit al turismului, +20 judete
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Eduard L.); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Eduard L.: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jun.2024 Excelent — scris în 15.07.24 de ux134840 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 O pensiune ok pentru persoane fara pretentii — scris în 29.08.16 de h_andreea din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2015 Experienta minunata — scris în 08.08.15 de ramzex din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Excelent — scris în 01.09.14 de Maria Filimon din ARAD - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Ca la mama acasa — scris în 22.08.14 de elizo din ISRAEL - RECOMANDĂ
- Feb.2014 De revenit cu drag... — scris în 15.02.14 de steleamagda din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2012 O pensiune buna — scris în 27.08.12 de cristian pinte din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ