Am dormit aici o noapte anul trecut, in luna martie, cu ocazia unui minitur al manastirilor din Bucovina.
Camera era tare micuta, in forma de L si avea doua paturi, desi am fi preferat una cu pat dublu. Dar, asa cum era, camera era draguta si simpla, aveam televizor cu cablu, balcon si vedere in doua directii, camera fiind pe colt.
Baia avea o problema ciudata: persista un miros neplacut de varza murata, probabil pentru ca era amplasata deasupra bucatariei si nici nu avea fereastra, doar aerisire.
Totusi, in afara de aceste inconveniente, pensiunea are si avantaje care fac sa merite o noapte dormita acolo. Pretul este bun, am platit 80 RON/camera pentru o noapte (doua persoane), iar mancarea este ieftina. O ciorba – de post, fara carne – costa 3 RON anul trecut. In plus, este foarte aproape de manastirea Putna si de chilia lui Daniil Sihastrul.
Trimis de corinka in 25.03.10 19:24:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinka); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
nu stiam sigur la care pensiune te oferi dar mi-am dat seama dupa poze. nu am fost niciodata inauntru si chiar eram curioasa. ma bucur ca ti-a placut.
@cristi hrisc: Nu am numărul. Din câte ne amintim atât eu, cât şi soțul meu, nu am făcut rezervare în prealabil, ci am găsit-o când am ajuns în Putna.