Nu credeam ca in Europa in 2018 mai exista și poate funcționa un asemenea loc!
Am sa rămân cu un gust amar multă vreme amintindu-mi de locul ăla întunecat - probabil se face economie la curent, la primirea călduroasă - poarta închisă, un claxon îndelung - dă-te la o parte - din partea patroanei sosita in graba, și o doamna (aceeași patroana cu o atitudine care produce greață) amabila și prietenoasa doar din spatele tejghelei de unde îi jecmănește pe oaspetii care-i calcă pragul ... a încercat sa-mi vândă și mie o camera de 3pe4m in pod pentru o noapte cu 509 lei.
Pentru tine cel care se informează înainte sa meargă undeva (nu ca mine ajuns in criza de timp la Bran, seara, cu doi copilași) îmi pun niște întrebari sperând ca ți le vei pune și tu înainte sa dai clic pe butonul rezervat in dreptul numelui acestui loc infect...
Cum se pot acorda patru stele unui loc dezordonat, învechit, îmbâcsit, amenajat mai ieftin decât o cabana de undeva din fundul lumii?
Cum poți sa nu ai nici măcar un terminal bancar pentru încasare pe o tejghea care servește și ca bar și ca recepție? Probabil banii invizibili îngroașă mai bine salteaua...
Cum pot ceilalți ‘comentatori’ prieteni, cică, ai acestui loc sa-i spună -primitor-... o curte ieftin asfaltată care arată mai nasol decât curtea unui service auto?
Cum poți tu patroană sa crezi ca nu faci de rușine acest frumos ținut (m-a gândesc si la străinii care il vizitează) cu o asemenea rampă de gunoi la prețuri de patru stele? ...
Ma bucur ca nu m-ai fraierit si pe mine.
Iar pe tine te felicit ca te-ai informat și continui sa cauți, nu te-ai oprit la belvedere...
Trimis de Crisan Adi in 28.08.18 23:42:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Crisan Adi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.53065000 N, 25.35206000 E - CONFIRMATE
Nu se înțelege bine, dar se pare că nu ați rămas acolo
”Ma bucur ca nu m-ai fraierit si pe mine.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Aug.2021 Oribil, nici 2 stele nu merita pensiunea! Familie cu 2 copii — scris în 22.08.21 de MariaVS din VASLUI - nu recomandă
- Sep.2019 Bran Belvedere International- Pensiunea Groazei — scris în 08.09.19 de Alex1989 din BUZAU
- Sep.2019 Oribil — scris în 03.09.19 de livielive din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2019 Nimic nu e ce pare a fi — scris în 26.01.19 de Mihaela E. din PITEșTI - nu recomandă
- Oct.2018 Rog evitați pe cât posibil! — scris în 16.10.18 de DAN VASILICA din BRăILA - nu recomandă
- Aug.2018 O experienta neplacuta, nu recomand pensiunea asta. — scris în 27.08.18 de Alina122 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2018 Prostie si absurditate — scris în 27.08.18 de Maria T din CONSTANţA - nu recomandă