Un sejur minunat!!!
În căutarea unui loc numai bun pentru a ne relaxa, am găsit Pensiune/Hotel Bran Belvedere.
Odată ajunși acolo, am fost întâmpinați cu o palincă specifică zonei de către proprietarul unitații.
Ulterior ni s-a dat cheia camerei, o camera nu foarte mare, dar foarte curata.
Deasemenea, intreaga locație este foarte curata și bine intretinuta. Curtea frumos amenajata și foarte spațioasă, cu o parcare foarte mare, teren de tenis, piscină cu terasă, teren de minifotbal și gradina cu flori.
Micul dejun era aproximativ acelasi, dar fiind bufet suedez aveai posibilitatea să alegi pentru fiecare zi altceva.
Proprietarii sunt amabili și prietenoși atât timp cât tu, că și client, dai dovada de respect și bun simț!
In urma acestui sejur petrecut la Bran Belvedere am găsit ceea ce ne-am dorit: liniște, relaxare și un peisaj minunat! Cu siguranță o sa revenim...
Trimis de Madalina Das in 22.08.18 15:57:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Madalina Das); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.53065000 N, 25.35206000 E - CONFIRMATE
@Madalina Das: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2021 Oribil, nici 2 stele nu merita pensiunea! Familie cu 2 copii — scris în 22.08.21 de MariaVS din VASLUI - nu recomandă
- Sep.2019 Bran Belvedere International- Pensiunea Groazei — scris în 08.09.19 de Alex1989 din BUZAU
- Sep.2019 Oribil — scris în 03.09.19 de livielive din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jan.2019 Nimic nu e ce pare a fi — scris în 26.01.19 de Mihaela E. din PITEșTI - nu recomandă
- Oct.2018 Rog evitați pe cât posibil! — scris în 16.10.18 de DAN VASILICA din BRăILA - nu recomandă
- Aug.2018 Bran-Belvedere — scris în 28.08.18 de Crisan Adi din SIBIU
- Aug.2018 O experienta neplacuta, nu recomand pensiunea asta. — scris în 27.08.18 de Alina122 din BUCUREşTI - nu recomandă