De Paste la Bonsai Busteni
Anul acesta am fost de Paste la munte la Busteni - pensiunea Bonsai - vis-a-vis de castelul Cantacuzino.
Gazdele sunt foarte primitoare, curatenia este impecabila iar mancarea a fost exact ca la mama acasa: drob, salata beuf, ciorba de miel, friptura, cozonac - absolut totul facut in casa cu produse naturale.
Camera cu priveliste la Caraiman ne-a cucerit, locatia este centrala, parcarea este inclusa.
Nu prea am stat in curte fiind destul de frig dar vara au si piscina.
Pentru noi au fost cateva zile super relaxante, cu mancare buna si activitati in natura, recomandam!
Trimis de MadalinaSal in 17.04.17 10:56:41
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUȘTENI. A mai fost în/la: Busteni, Predeal, Bran, Harghita Bai, Vatra Dornei.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (MadalinaSal); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@MadalinaSal: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile "Q&A" (întrebări şi răspunsuri), de multe ori foarte utile, în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
===
Am retras notele acordate unităţii - conform regulamentului (1. B. 7), nu e acceptabilă evaluarea multiplă a unei unităţi de cazare de către membrii aceluiaşi grup sau ai aceleiaşi familii, pentru un sejur comun — vezi impresii
- Apr.2017 De Paste la Pensiunea Bonsai — scris în 20.04.17 de Marian201720 din SLATINA - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Cazare minunata la Pensiunea Bonsai din Busteni — scris în 17.04.17 de George S din MOGOşOAIA [IF] - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Nemultumit la Bonsai — scris în 17.01.16 de Vic2016 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Sep.2015 Frumos — scris în 04.09.15 de brenciua* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2014 Revenire intr-un loc deosebit... — scris în 06.06.14 de LaurentiuMan din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 O vacanta reusita — scris în 22.06.13 de LaurentiuMan din BRAILA - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Foarte frumos, bine de mers in grup — scris în 03.06.13 de livia72 din BUCURESTI - RECOMANDĂ