Pensiunea Belvedere, lac Cincis. Da, un loc de vis! Din pacate, cum se intampla des in Romania, trebuie sa existe neaparat si puncte mai putin bune.
Sa incep cu ceea ce a fost bine! Pensiunea, care se gaseste fix pe malul lacului, iti ofera o priveliste superba! Mancarea, foarte buna, era pregatita pe loc. Meniul nu foarte diversificat, dar iti poate satisface ceva pofte! Camera spatioasa, mai putin patul, care mi s-a parut putin deteriorat, dar poate sunt eu prea pretentios! Punctul forte a fost balconul, dar ce zic eu balcon, era ditamai terasa, care colac peste pupaza, mai avea si doua sezlonguri! Pun-te nene pe stat la plaja! Wi-Fi de calitate, oriunde, oricum, oricat... si gratis!
Puncte mai slabe! Personal, din pacate, putin care face cu greu fata solicitarilor. In piscina nu am intrat, deoarece apa nu a fost schimbata nici macar o data si de la inceput parea cam dubioasa. Astepti foarte mult pana ti se aduce mancarea. Daca nu ai autoturism, nu prea ai ce face, in afara de a admira peisajul! Lipsa aerului conditionat in camere.
Sugestie pentru domnul Adrian!
Incercati sa achizitionati un microbuz de 8 locuri, sa zic, si sa concepeti un pachet pentru vizitarea obiectivelor turistice extraordinare din apropiere: Castelul Corvinilor, Manastirea Prislop, Cetatea Deva, Sarmisegetusa Regia, s.a. Incercati sa folositi site-uri de specialiate ca sa deveniti mai vizibili pentru mai multa lume.
Multumesc personalului care s-a purtat exemplar cu noi pe tot parcursul sejurului si in mod special Roxanei! Multumesc domnului Adi care a gasit o camera asa cum am solicitat.
Trimis de georgiakis in 13.08.15 14:07:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgiakis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@georgiakis: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Belvedere" (deja existentă pe sait)
- Aug.2018 Pensiunea Belvedere — scris în 17.08.18 de ardelean d din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Relaxare... natura... spiritualitate — scris în 15.12.14 de MAREBLU din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 O locatie deosebita! — scris în 15.10.14 de mihaidura din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Pensiunea Belvedere - Cincis, cu adevarat 'belvedere' — scris în 06.09.14 de OviCav din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deosebit — scris în 31.08.14 de Tarnovean* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Groaznic! — scris în 17.08.14 de Topi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Daca vrei se poate — scris în 02.09.13 de Larsa20 din BUCURESTI - RECOMANDĂ