Pensiunea Belvedere - Cincis, cu adevarat 'belvedere'
A stat 2 zile la aceasta pensiune, cand ma intorceam la Bucuresti.
Am ales aceasta locatie vizitand site-ul pensiunii. Pozele m-au atras foarte mult. In plus, faptul ca erau trecute in site si coordonatele GPS, m-a ajutat foarte mult.
Accesul in parcarea pensiunii se face intr-un mod spectaculos: se coboara din drumul principal catre lac intr-un mod care iti sugereaza ca intri intr-o alta lume... In momentul in care vezi pensiunea si lacul Cincis, ai un singur gand: da, e superb!
Panorama este absolut fantastica!!! Numele pensiuni "Belvedere-Cincis" reflecta exact ceea ce vezi: belvedere!
Camera in care am stat era foarte curata, suficient de spatioasa plus o baie impecabila... cu alte cuvinte, cam tot ce mi-am dorit.
Am luat masa la restaurantul pensiunii si fost placut surprins sa constat ca meniul era variat si - cred eu - pentru toate gusturile. Mancarea servita chiar a fost gatita impecabil (eu fiind mai pretentios la acest capitol, am fost extrem de multumit). In cele 2 zile am servit ciorba de vacuta, tochitura, spaghete, platou rece... excelente toate! Personalul a fost foarte amabil, nimic de reprosat.
Din pacate, n-am reusit sa beneficiez de piscina si de o plimbare cu barca pe lac. In prima zi am sosit tarziu la pensiune, iar a doua zi ploua...
Totusi, in prima zi am reusit sa fac cateva poze absolut minunate cu peisajul oferit de locatia acestei pensiuni.
In concluzie: va recomand aceasta pensiune, atat pentru ambianta cat si pentru peisajul fantastic.
Trimis de OviCav in 06.09.14 10:37:37
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (OviCav); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@OviCav: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Aug.2018 Pensiunea Belvedere — scris în 17.08.18 de ardelean d din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Loc de vis — scris în 13.08.15 de georgiakis din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Relaxare... natura... spiritualitate — scris în 15.12.14 de MAREBLU din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 O locatie deosebita! — scris în 15.10.14 de mihaidura din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deosebit — scris în 31.08.14 de Tarnovean* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Groaznic! — scris în 17.08.14 de Topi din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Daca vrei se poate — scris în 02.09.13 de Larsa20 din BUCURESTI - RECOMANDĂ