Acces locatie foarte greoi la pensiune, asa ca am renuntat!
Locatia este superba... poate si pensiunea conform prezentarii postate pe site-ul lor, numai ca nu recomand aceasta locatie datorita accesului aproape imposibil la ea, fiind un drum pietruit cu o panta destul de abrupta greu de accesat cu auto, asa ca am renuntat optand pentru cazare in zona Hateg, care este superba.
Poate cine stie, peste cativa ani vor face si drumul respectiv sau poate in momentul in care se fac rezervari prin telefon, clientii sa fie informati despre acest lucru si sa poata decide in cunostinta de cauza daca aleg sau nu aceasta locatie.
Trimis de gabicarol in 27.06.13 20:46:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabicarol); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazat(ă) efectiv la această unitate.
Mutat la rubrica "Pensiunea Belvedere [Cincis - Cerna]" (deja existentă pe sait); şters rubrica dublură creată de autor
@gabicarol: am fost acolo acum un an și ceva. Am oprit chiar în „parcarea” de deasupra pensiunii, am făcut câteva poze lacului (panorama e superbă!) și, așa cum se poate vedea și din imaginile google street view, mie nu mi se pare un acces așa de dificil... Oare mașinile care au dus materiale și muncitori, sau care aprovizionează unitatea, cum or fi urcând/coborând panta aia?!
Nu știu - e părerea ta și o accept, dar sincer, eu unul nu-s de acord cu ea.
@Dragos: ai dreptate! Noi am coborat chiar pana jos in parcarea de langa pensiune, a fost nevoie de doua incercari pt a urca, dar n-am vazut pe nimeni in cateva zile care sa nu reuseasca sa ajunga din nou sus.
Bineinteles, dupa, am parcat in locul de care vorbiti dumneavoastra, acolo nu mai e nici un pericol.
In plus e chiar palpitant pentru un sofer care conduce de multi ani, eu personal n-as fi facut fata situatie si probabil as fi ajuns cu masina in Lacul Cincis.
Patronul pensiunii a spus clar, dupa Paste va fi nivelat si asfaltat, si nu cred ca erau doar vorbe in vant.
Am fost sâmbătă acolo - iată câteva poze de la fața locului; e corect, drumul e pavat doar cu piatră concasată, dar nu e chiar de speriat.
Aș fi mers și mai jos, dar eram cu mașina plină cu ai mei care mă așteptau să mergem la piscină la „Casa Albă”.
În concluzie - nu e chiar de speriat.
Dar e drept, dacă nu știți să faceți porniri / opriri în pantă, rugați pe altcineva să vă conducă mașina.
- Aug.2018 Pensiunea Belvedere — scris în 17.08.18 de ardelean d din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Loc de vis — scris în 13.08.15 de georgiakis din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Nov.2014 Relaxare... natura... spiritualitate — scris în 15.12.14 de MAREBLU din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Oct.2014 O locatie deosebita! — scris în 15.10.14 de mihaidura din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Pensiunea Belvedere - Cincis, cu adevarat 'belvedere' — scris în 06.09.14 de OviCav din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Deosebit — scris în 31.08.14 de Tarnovean* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Groaznic! — scris în 17.08.14 de Topi din BUCURESTI - nu recomandă