In drumul nostru prin tara ne-am oprit o noapte la Petrosani la Pensiunea Ayana.
Pentru 2 aduti si un copil de aproape 7 ani am rezervat pe un site specializat o camera tripla. Pensiunea este inconjurata de Muntii Parang si se afla la 500m de telescaun. Privelistea de la fereastra era superba.
Proprietatea are WiFi gratuit si parcare privata gratuita, supravegheata cu camera video.
Camera a fost spatioasa, curata, asternuturi si prosoape f. curate, dotata cu minibar, articole de dus gratuite, uscator de par, papuci de casa, televizor cu ecran plat, intr-un cuvant tot confortul.
Micul dejun de tip bufet a intrat in pret si a fost o surpriza f. placuta: bogat, dulceata si gemuri de casa, totul f bun.
Pensiunea Ayana dispune de restaurant cu terasa de unde se poate vedea telescaunul. Personalul este f amabil, servirea ireprosabila, mancarea buna.
Ne-am simtit f bine aici si cu siguranta o sa revenim.
Nu am facut poze in camera pentru ca pe site-ul de rezervari erau poze suficiente si pot spune ca totul a fost ca in pozele de pe site. Pentru cei care doresc detalii le pot da prin mesaj privat.
Trimis de andromeda in 27.08.15 14:47:51
- A fost prima sa vizită/vacanță în MASIVUL PARÂNG
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andromeda); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Pensiunea Ayana, MASIVUL PARÂNG-ȘUREANU" (nou-creată pe sait)
@webmasterX - cf Google Earth, coord GPS: 45.233331 N, 23.263924 E
@andromeda - coordonatele indicate mai sus cred că sunt ''un pic'' eronate goo.gl/maps/xT96M.
te rog aruncă o privire pe acest link clic aici. Pensiunea la vremea respectivă era in constructie, dar zic eu că am ''nimerit-o''.
@webmasterX - cred ca asta-i locatia, seamana destul de bine cu realitatea! pe cartea de vizita a pensiunii adresa este Petrosani, str Rusu nr 1