![](/images/printer_off_32.png)
Am fost cu un grup de prieteni la aceasta pensiune, mai exact am inchiriat 6 din cele 7 camere. Inca din momentul rezervarii am fost intrebati de proprietari daca vom veni cu copii, si daca da, cam ce varsta au, proprietarii afirmand ca au fost cazuri in care copii au spart sau deteriorat obiecte de mobilier, etc.
La sosire am fost anuntati ca o "regula a casei" este ca toata lumea sa poarte in pensiune slapi pentru a nu face mizerie. Gazda era dotata cu un impresionant arsenal de slapi de plastic, de gradina marimi de la 42 pana la 46, cred ca avea si numere mai mari.
Privitor la asa zisa curatenie mult trambitata: in living-ul si bucataria este gresie si faianta, deci cat de greu este sa faci curat si sa intretii curatenia? Etajul 2 al vilei este in exclusivitate din lemn deci totul, dar absolut totul scartaie. Scarile de acces la etaje (1 si 2) sunt atat de inguste, neasigurate cu balustrada si in spirala, periculos pentru copii si nu numai.
Eu am ocupat camera nr. 7 (2,5 m X 2 m) in care aveam un pat, un dulap si un televizor, fara cuier, noptiera sau macar un scaun. Desi pensiunea este cotata cu 3 margarete, baia nu a fost dotata cu prosoape.
Un alt aspect important este accesul la pensiune care se face pe o ulita desfundata pe care incape o singura masina si care are o inclinatie de 30'. La plecare am fost nevoiti sa platim 4 lei pentru un paharel spart. Desi pretul a fost de 70 lei/camera/noapte consider ca a fost mare pentru dotarile camerei si ale pensiunii in general.
De evitat
Trimis de heracle in 26.11.12 18:58:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (heracle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@heracle: Problema acestor turisti a fost ca desi au facut rezervare pentru toate cele 7 camere, in final doreau sa se cazeze doar in 5, asta in conditiile in care au fost si cu cate doi copii pe camera.
Dupa cum am expus si pe site-ul de prezentare, in acest sezon folosim si asiguram papuci pentru interior de diferite marimi. Am ales varianta cu papuci de plastic pentru ca sunt comozi si usor de spalat/dezinfectat dupa fiecare turist cazat (papucii sunt numerotati).
Curatenia este constatata de toti turistii, inclusiv de dumnealor.
Scarile de acces dintre etaje sunt absolut normale ca dimensiuni iar balustrada nu exista decat pe prima parte de la living.
Toate camerele sunt identice ca marime (3,5m/4m) nicidecum la marimea bailor. In camere, mobilierul existent este cel afisat pe site-ul de prezentare. Prosoape nu au dorit dumnealor.
Drumul de acces are o latime de 4 m iar singura portiune cu inclinatie mai mare, are o lungime de aproximativ 10 m.
La plecare s-au declarat complet multumiti si au spus ca ar vrea sa mai revina.
NB ava453b este (sau a fost) reprezentant al unității
- Jan.2013 Neprimitori. Apasatoare atmosfera. — scris în 28.01.13 de sidonia1 din BUCURESTI - nu recomandă