[Drept la replică] Va rugam sa ne ocoliti
Ati avut doua camere, una doi adulti si cealalta doi adulti si un copil.
Ati scris trei comentarii, asta denota ca sunteti o familie imposibila si care au scris numai aberatii.
In concluzie va rog sa alegeti alta data alta locatie.
Intamplator toti care au scris pana acum au fost doar persoane care au venit prima data, sunt foarte multi care au fost in grupuri, sau bunici cu copii in nici un caz rude cu proprietarii cum insinuati dumneavoastra.
Am avut turisti straini din Germania, Anglia, Franta, Italia, imi trimit si acum felicitari de sarbatori.
Absolut toti au fost foarte incantati de cazare si masa.
Doriti asfalt - stati acasa, noua ne place iarba si sa fie putin mai rustic peisajul.
Trimis de danela in 04.09.16 13:06:49
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (danela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@danela:
”Ati scris trei comentarii
aş ruga indicarea acelor 3 revs -- prin link sau titlu
@webmasterX:
Pe vremuri, dacă cineva scria asta într-un ecou (ăsta se pare că mai e si drept la replică din partea unui administrator al pensiunii ????) era - de multă și, mai ales, pentru multă vreme - exilat pentru jignire a unui membru AFA ce a plătit să meargă acolo ????:
”Ati scris trei comentarii, asta denota ca sunteti o familie imposibila...
L.E. Am văzut întrebarea ta ce a rămas fără răspuns (deocamdată), da' măcar vreun avertisment sau... orice altceva?! ????
@danela: Vă promit că nu o să mai intru pe pagina pensiunii dvs. decât după ce vă trec pragul ???? PS. Și, sigur, nu o să vă anunț înainte ???? PS2. Fain PR ????
- Jan.2020 O experiență repetată extrem de plăcută — scris în 10.01.20 de Marian Rusu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Dezamagire totala — scris în 01.10.19 de Justme01 din PITEşTI
- Feb.2019 Ca de obicei, minunat ! — scris în 22.02.19 de Irina Foca din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Conditii 3* Mancare 2* — scris în 02.02.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Superb — scris în 27.08.18 de piciug din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O pensiune minunatat — scris în 11.02.18 de liliana2018 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Gazde primitoare — scris în 11.02.18 de SCMK din BUCUREşTI - RECOMANDĂ