Dupa un lung si obositor drum de la mare spre munte, unde am facut de la Breaza la Predeal nu mai putin de 3 ore, am ajuns la pensiunea Arinul din Moieciu. Ne-am cazat intr-o camera matrimoniala care ne-a placut de cand am deschis usa.
Apoi am coborat pe terasa restaurantului unde gazda noastra, dna Daniela, ne-a asteptat cu cozonac proaspat scos din cuptor. Nu va spun cum mirosea!! Trebuie sa mergeti acolo sa vedeti si sa gustati! Mancarea a fost delicioasa, mancam papanasi in fiecare seara. Drept urmare m-am intors cu vreo 2 kg in plus.
Tin sa adaug ca desi pensiunea era plina si erau destui copii cazati, era liniste. Fetita mea s-a imprietenit cu nepoata dnei Daniela, Amalia, si nu le-a mai trebuit nici somn de pranz. Erau cand la locul de joaca, cand la rau, cand pe trambulina, cand se plimbau cu trotinetele.
Dna Daniela ne gatea in fiecare zi ce doream noi sa mancam, iar micul dejun era inclus in pretul camerei. Mancare superbuna, portii generoase, gazda primitoare, curatenie impecabila, intr-un cuvant ne-am simtit minunat! sunt sigura ca vom reveni cu placere si poate insotiti de alti prieteni. Multumiri gazdei noastre pentru tot! Pupici
Trimis de monica78 in 23.08.13 22:02:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (monica78); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@webmaster: e corecta pozitia, dar te descurci foarte bine si fara gps. e simplu de ajuns. n-o sa va para rau. asteptam impresii. o seara buna
- Jan.2020 O experiență repetată extrem de plăcută — scris în 10.01.20 de Marian Rusu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Dezamagire totala — scris în 01.10.19 de Justme01 din PITEşTI
- Feb.2019 Ca de obicei, minunat ! — scris în 22.02.19 de Irina Foca din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Conditii 3* Mancare 2* — scris în 02.02.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Superb — scris în 27.08.18 de piciug din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O pensiune minunatat — scris în 11.02.18 de liliana2018 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Gazde primitoare — scris în 11.02.18 de SCMK din BUCUREşTI - RECOMANDĂ