Superba pensiunea Arinul si gazdele excelente
Imi place Pensiunea Arinul din Moeciu, camerele sunt mari mobilate cu mult bun gust si foarte curate, lenjeria si prosoapele sunt albe ca la un hotel de 5 stele. (am tinut sa precizez faptul ca lenjeria este alba , ptr ca personal nu-mi place lenjeria de pat colorata cumparata din Metro sau alte magazine asemanatoare).
Locatia se afla intr-un cadru natural linistit si placut, cu padure si multa liniste, este la cateva sute de metrii de soseaua principala, iar copii pot fi lasati sa se joace liberi fara ca parintii sa aiba teama ca ajung in strada. in fata masinilor.
La capitolul mancare va recomand Pastavul la gratar pregatit de D-na Limban gazda pensiunii iar daca sunteti curiosi, trageti cu ochiul in bucatarie o sa fiti impresionati este utilata profesional si curata.
Ce cautam cand plecam intr-o vacanta un peisaj frumos, curatenie, mancare buna si gazde primitoare, aceasta pensiune le are pe toate si sper sa nu se schimbe nimic, pentru ca vreau sa revin.
Trimis de dacian in 30.10.11 21:49:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dacian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
In ce perioada a avut loc sejurul? Cateva fotografii se pot incarca?
@webmaster: 21 si 22 09 scrie si pe pozele postate de mine, o recomand cu sinceritate
@dacian: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Multumim pentru colaborare, review-ul o sa fie publicat in scurt timp. Fotografiile in care apar persoane vor fi sterse inainte de validare.
Am modificat si data sejurului in Sept. 2011.
spre dezamagirea mea, din toate impresiile postate despre pensiunea Arinul, nimeni nu a scris despre localizare si sa puna macar o poza cu camera, baia, asa cum normal ar fi cand scrii despre o cazare, dar asta e.
@adryana: draga Adriana exista si website-ul pensiunii daca faci putin research pe internet... dar daca astepti totul de-a gata mai greu in perioada de criza... cum soliciti tu poze in baie nu obisnuiesc sa-mi fac simpatico... si inca ceva eu personal am postat mai multe poze dar nu au fost acceptate de administratorii acestui website.
ca sa nu te obosesti prea tare uite si web site-ul pensiunii sa nu zici ca sunt baiat rau si nu vreau sa te ajut. www.vilaarinul.ro gasesti tot ce vrei acolo.
o zi buna iti doresc
@adryana, am remarcat insistenta cu care soliciti in ultimul timp fotografii noilor inscrisi precum si modul mai putin delicat in care faci diverse aprecieri la adresa articolelor scrise de acestia. Te rog sa tii cont de faptul ca nu toti turistii obisnuiesc sa fotografieze camera sau baia de la pensiunea/hotelul unde sunt cazati, cu atat mai putin membrii noi care au nevoie de regula de ceva timp pentru a se obisnui cu rigorile si recomandarile AFA.
Ecoul tau de mai sus a fost sters si iti recomand sa fii mai indulgenta cu colegii mai noi. Multumesc.
- Jan.2020 O experiență repetată extrem de plăcută — scris în 10.01.20 de Marian Rusu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Dezamagire totala — scris în 01.10.19 de Justme01 din PITEşTI
- Feb.2019 Ca de obicei, minunat ! — scris în 22.02.19 de Irina Foca din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Conditii 3* Mancare 2* — scris în 02.02.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Superb — scris în 27.08.18 de piciug din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O pensiune minunatat — scris în 11.02.18 de liliana2018 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Gazde primitoare — scris în 11.02.18 de SCMK din BUCUREşTI - RECOMANDĂ