Am fost in concediu la aceasta pensiune si trebuie sa recunoastem ca ne-am simtit foarte bine. Oamenii sunt foarte primitori si gata sa te ajute in orice problema. Noi suntem adeptii linistii, asa ca am preferat sa ne incepem vacanta intr-o zi de luni, pensiunea nu era foarte aglomerata (nu stiu cum este in plin sezon)... cert este ca vecinii din camera alaturata nu au fost deranjati de rasul, alergatul, plansul... copilului nostru de 1 an si 8 luni.
Pensiunea arata foarte bine, se vede ca au investit bani si suflet in ea, ne-a placut ca era curat peste tot - camera arata impecabil (a fost prima oara cand am folosit asternutul fara retinere) si este foarte spatioasa. Despre mancare ce putem spune - in general nu suntem pretentiosi, atata timp cat mancarea este proaspata, este OK. N-am cerut nimic sofisticat sa ni se gateasca, probabil ca daca ceream ni se facea, am fost multumiti ca este bun si proaspat. Baiatul nostru a fost foarte fericit toata perioada a avut jucarii la discretie, loc de joaca cu leagane si topogane, pietricele, floricele. Cu siguranta vom reveni cu mare placere, ori de cate ori vom avea ocazia.
Trimis de Oana&Florin in 07.10.10 22:00:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Oana&Florin); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cat v-au costat cele 5 zile de vacanta la aceasta pensiune?
ceva fotografii nu aveti?
intreb pentru ca pana acum au fost scrise 4 review-uri despre aceasta pensiune, dar nu a fost incarcata nicio fotografie.
preturile se mai negociaza, nu sunt batute in cuie - in functie de cate zile, daca este cu mancare sau fara...
noua ni s-a parut ok 110/pers/zi (cazare + mancare)
Bun venit pe site!
Nu-i corect fata de pitic, in nick v-ati trecut numai voi, adultii.
Cat despre review si completari, un vot.
aici am gasit noi poze despre pensiunea Arinul
*** (site turistic)
poate va ajuta sa va faceti o parere despre cum arata camerele
@Oana&Florin, referirile la societati care functioneaza pe principii comerciale, asa cum este site-ul indicat, sunt interzise. Vezi textul scris cu rosu putin mai jos.
Scuze, trebuie sa recunosc ca nu am citit textul scris cu rosu
- Jan.2020 O experiență repetată extrem de plăcută — scris în 10.01.20 de Marian Rusu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Dezamagire totala — scris în 01.10.19 de Justme01 din PITEşTI
- Feb.2019 Ca de obicei, minunat ! — scris în 22.02.19 de Irina Foca din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Conditii 3* Mancare 2* — scris în 02.02.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Superb — scris în 27.08.18 de piciug din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O pensiune minunatat — scris în 11.02.18 de liliana2018 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Gazde primitoare — scris în 11.02.18 de SCMK din BUCUREşTI - RECOMANDĂ