Vacante frumoasa in munti
Este a treia oara cand am mers impreuna cu sotul meu la vila "Arinul". De fiecare data ne-am simtit foarte bine acolo, proprietarii primindu-ne cu multa caldura.
Camerele sunt spatioase, mobilate modern, foarte curate, lenjeria de pat si prosoapele din baie fiind impecabile.
Mancarea este foarte gustoasa fiind pregatita din produse naturale.
De la balconul camerei, dimineata cand te trezesti vezi muntele si astfel este foarte relaxant pentru persoanele care locuiesc in orase mari si sunt stesate.
Pentru noi a devenit deja o obisnuinta sa mergem acolo cand avem nevoie de o relaxare totala.
Trimis de oana24 in 03.10.10 20:19:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oana24); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
inteleg ca pensiunea e de 4 stele... cat costa cazare/zi/camera? multumesc.
Bun venit pe sait! Ceva poze ai sa ne arati si noua?
@oana24, bine ai venit in AFA, ne dai si noua mai multe detalii despre aceasta pensiune ca poate vrem sa ajungem si noi pe acolo...
Cazarea costa 120Ron/noapte, camera dubla, dar poate fi usor negociat pretul pana pe la vreo 100 Ron
Mancarea este50-60 Ron/zi, depinde de cea ce vrei sa manaci.
Celeste ce fel de detalii doresti?
Va recomand tuturor aceasta pensiune pentru ca este super relaxant acolo si merita toti banii.
Pensiunea este situata la aprox 15 minute de mers cu masina de Castelul Bran si astfel puteti vedea locurile pentru care este vestita Romania in strainatate.
Detalii vroiam referitoare la pretul cazarii, la pretul mancarii, daca v-au gatit proprietarii etc... dar am citit ce vroiam sa aflu in ce ai scris mai sus in ecou: mai vroiam sa vad si niste poze sa vad cum arata pensiunea.
- Jan.2020 O experiență repetată extrem de plăcută — scris în 10.01.20 de Marian Rusu din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Dezamagire totala — scris în 01.10.19 de Justme01 din PITEşTI
- Feb.2019 Ca de obicei, minunat ! — scris în 22.02.19 de Irina Foca din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jan.2019 Conditii 3* Mancare 2* — scris în 02.02.19 de marival din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2018 Superb — scris în 27.08.18 de piciug din GIURGIU - RECOMANDĂ
- Feb.2018 O pensiune minunatat — scris în 11.02.18 de liliana2018 din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Nov.2017 Gazde primitoare — scris în 11.02.18 de SCMK din BUCUREşTI - RECOMANDĂ