Cand am ajuns in zona pensiunii am fost convins ca am aterizat intr-un plin santier. Praf, aglomeratie, caldura... Parcarea amenajata si nu prea. Spun nu prea ptr. ca inainte de a urca pe asa numita platforma, ai toate sansele sa iti rupi masina din cauza unui sant de scurgere a apei care a fost lasat la voia intamplarii. Primul merge si asa... ca doar statiunea e plina de turisti...
Camera tripla la etajul 3. Plata inainte. 160 lei. Fara bon fiscal deoarece abia in dimineata urmatoare se poate emite. Iti place deal-ul bine, nu iti place iara bine, doar... merge si asa... statiunea e plina de turisti.
Urc la etajul 3 si, surpriza : Camera tripla e minuscula!!!!. Cred ca era o camera single updadata... cu paturi. Caldura in camera insuportabila doar e pensiune de 2 stele cu preturi de cel putin... 3 stele. Dar vorba ceea, merge si asa... statiunea e plina de turisti care cauta si accepta orice.
In schimb micutul frigider raceste de ingheata.Singurul punct forte !!!!
Nu am ce descrieri sa fac micului dejun deoarece nu exista, pretul acesta fiind valabil doar ptr. cazare, o noapte... Iti convine bine, nu? ... statiunea e plina de turisti.
Semnele bunastarii sunt insa peste tot.
Statiunea Herculane este un imens santier, iar aerul curat dupa care tanjeam a fost ozonat.... cu un imens nor de praf .....alb,imaculat.
Soseaua principala este in reparatie.Centrul vechi este in reparatie Parcul din fata salii de spectacole nu mai exista deoarece a fost probabil in epicentrul santierului..Un pod nou este in constructie tocmai in zona hotelului Hercules si a bailor Venera.Fericiti vor fi turistii.......de la anul ca cei din acest an vor trebui sa se multumeasca cu.......stiti deja: merge si asa.
Poate si sper ca exista si parti bune in statiune insa eu nu am mai apucat sa le vad deoarece... ptr. mine nu merge si asa iar in schimbul banilor platiti cu sau fara documente fiscale, am pretentii. Asa ca... a doua zi am plecat si nu am lasat pe nimeni in depresie ..... ca doar , statiunea e plina de turisti pentru care merge si asa... spre satisfactia ofertantilor care nu se mai sinchisesc sa si ofere ceva in schimbul pretentiilor financiare.
Trimis de am9 in 16.08.15 14:54:09
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (am9); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2018 NU recomand — scris în 11.12.18 de Cody din SATU MARE - nu recomandă
- Nov.2015 Dezamagitor! — scris în 01.12.15 de Bella2015 din CRAIOVA - nu recomandă
- Aug.2015 Concediu de neuitat — scris în 21.08.15 de adisicodruta din LUGOJ [TM] - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Plusuri şi minusuri la pensiunea Argus din Băile Herculane — scris în 25.07.13 de traian.leuca † din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2011 Conditii foarte bune la un pret mic — scris în 25.07.13 de Tucu2009 din TIMISOARA - RECOMANDĂ