Aflindu-ma intr-o delegatie in Ardeal am ales sa innoptez la Pensiunea Apulum de 4 stele din Alba Iulia. Nu am regretat niciun pic alegerea facuta.
Pot spune ca e cea mai faina camera de hotel in care am dormit in Romania in ultimii 10 ani! Poate si pentru faptul ca pensiunea este noua, fiind inaugurata in iunie 2013.
Recomand camerele de la etaj (nr 5-nr 9), cele de la parter, avind intrarea direct din strada (nu mi-a placut deloc ideea). Camera a fost mare, 22-23 mp, frumos mobilata, baia frumoasa. Curatenie bec peste tot!
Distanta, pe jos, pina la intrarea in Cetate cam 15 min.
Micul dejun a fost variat, mult peste asteptarile mele.
Gazdele foarte serviabile si receptive la solicitarile mele! Voi reveni cu drag la anu'!
Kuki
Trimis de kukikuki in 09.04.14 16:25:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (kukikuki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@kukikuki: Stimata doamna. Va multumim pentru ca ati ales pensiunea noastra si pentru aprecieri.
As dori insa sa fac o precizare, si anume faptul ca 9 din 10 camere sunt cu intrare din incinta pensiunii, pe la receptie.
Camera 1 (twin) are si intrare privata din exterior, camerele 2, 3, 4 au acces numai din interior, pe la receptie ca si cele mentionate de d-voastra.
Cam. 10, pe care am dat-o in exploatare din luna aprilie 2014, este intradevar cu intrare numai din exterior, insa este catalogata la 3 margarete si are un pret corespunzator.
O zi frumoasa.
Echipa APULUM
NB nicunanu este (sau a fost) reprezentant al unității
- Mar.2018 Pensiune Apulum Alba Iulia — scris în 20.03.18 de Dan&Ema din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Un loc excelent pentru cei care fug de zgomotul masinilor — scris în 19.04.17 de Dianitta din MANGALIA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Festivalul Dilema Veche — scris în 25.08.15 de Dana62 din TIMISOARA - RECOMANDĂ