REZONABIL
Anthimos baile felix de evitat iarna
Am fost pt o zi la pensiunea Anthimos. A 2 a zi a trebuit sa plecam - viroza respiratorie. Camera neincalzita - aer rece prin ventilator. Geamul tragea vantul, lipsa becuri la veioze, lipsa semnal la tv.
Nu merita 4 stele.
Un frig pe holuri si la locul de luat masa...
In concluzie nu merita de cazat iarna.
La sesizarea noastra ni s a adus un resou care mirosea ingrozitor.
De evitat
Trimis de ux120909 in 29.12.23 13:55:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BĂILE FELIX / '1 MAI'. A mai fost în/la: Al 4 lea an la felix
- Alte destinații turistice prin care a fost: mamaia, neptun, saturn
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux120909); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.97963700 N, 21.97707300 E - neconfirmate încă
Bn revenit pe site, cu impresii
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pensiunea Anthimos [Cordău], BĂILE FELIX / '1 MAI'" (deja existentă pe sait)
Publicat fără PMA STD -- datorită nivelului redus de detaliere
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
- Nov.2013 Recomand Pensiunea Anthimos! — scris în 28.03.14 de kiki din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 De vis, totul la superlativ! — scris în 17.09.13 de LaraCroft din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Extraordinar — scris în 09.12.10 de ozanafilip* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2010 Cum inteleg cei de la Anthimos sa faca turism! — scris în 01.05.10 de marinescu78 din BRASOV