Aveam nevoie de cazare doar de o noapte fiind in tranzit la Targu Mures. Am cautat sa aleg o solutie nepretentioasa si nu prea departe de centrul orasului. Cu o seara inainte am sunat la aceasta pensiune si am cerut rezervare. O voce amabila a intrebat numele, prenumele si un numar de telefon la care pot fi gasita si rezervarea a fost suficienta.
Ceea ce am gasit a doua zi a intrecut asteptarile. Pensiunea Angi ofera pentru 80 RON/noapte intr-un oras cu cazari cam scumpe din ce mi-am dat seama din cautari, o camera deosebit de curata, cu mobilier nou, complet si modern, baie proprie frumos amenajata, apa calda permanent, televizor,aer conditionat,frigider, balcon, etc, in general cam ce ofera o camera de 3 stele la un hotel pozitiv cotat de colegii de pe Amfostacolo, si nu 2. cum singura se prezinta.
Ofera chiar si o curte cu parcare proprie si foisor. Un miros de curatenie desavarsit domina intrarea si cele 3 nivele. Pensiunea nu serveste mic dejun, dar nici nu am fost interesati de acest lucru. Locatia nu e departe de centru. Fiind situata pe strada 22 Decembrie 1989, ajungi cam in 15-20 min in centrul orasului mergand pe jos.
As dori sa acord pe aceasta cale proprietarului si personalului deosebit de amabil de la aceasta pensiune felicitari pentru prezentare.
Trimis de Atena2008 in 10.08.13 15:53:59
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Atena2008); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.56087110 N, 24.57920440 E - CONFIRMATE
@webmaster: localizarea e ok. In spate, la mica distanta e un complex acvatic (piscina, etc) care se vede si pe harta. Nu am vizitat complexul, dar gazda pensiunii ne-a spus ca e f. frumos acolo, distanta de la pensiune pana la intrarea complexului - 5 minute.
Pensiunea e pe Blvd. 22 dec. 1989, zone comerciale intense, piata etc, foarte strategic amplasata.