Am cautat pe mai multe site-uri oferte de Craciun, ne-a facut cu ochiul Pension Andrei Moieciu de Jos si nu am facut rau. Pensiunea este la 7 km de castelul Bran. Am vorbit la telefon, am facut rezervare, pentru 5 nopti, cu DP si masa festiva de Craciun
Drumul a fost bun, am avut GPS, se ajunge usor, este chiar la strada. Ce sa spun, gazde primitoare, foarte amabili, stabileam meniul impreuna, ii trasmiteam orele la care am dori sa servim masa.
Ne-am cazat la apartamentul de la mansarda dotat cu bucatarie complet echipata, living room cu canapea extensibila, si sus dormitor cu pat matrimonial are scara interioara). Conditii foarte bune de cazare, mancarea super buna, destula am avut demipensiune, dar ne intreba daca mai dorim ceva, daca ne-am saturat, daca mai dorim ceva de baut (aveau o visinata si o palinca foarte bune), m-am simtit ca acasa. Masa festiva de Craciun
Cum calatorului ii sade bine cu drumul, obiective turistice in zona sunt destule:
Castelul Bran, Cetatea Rasnov, zona agroturistica Bran-Moeciu, Fundata, Brasov, Poiana Brasov, Cheile Rasnoavei sau Pestera Dambovicioara, Schitul Bran. In Brasov pentru doritori se poate merge la AquaPark. Pentru cei care nu au masina pot merge cu autobuzul, sunt curse regulate
A venit si Mosul cu cadouri, un grup mare de colindatori, care spuneau gazdele sunt studenti, fosti elevi, au cantat superb
Ne-am simtit toti foarte bine si datorita vremii, a fost soare trei zile, dupa care a inceput sa ninga ca in povesti, am mers la Partia Zanoaga, ne-am dat cu saniile, vin fiert...
Gazdele au organizat si foc de tabara cu vin fiert, muzica, gogosele, antren
Cu siguranta vom reveni, ne-am reincarcat bateriile
Trimis de mihai27 in 21.02.15 14:29:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MOIECIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mihai27); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@mihai27 - Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
- Jun.2017 Recomand Pensiunea Andrei — scris în 03.06.17 de onuca din ILFOV - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Experienta nefericita — scris în 06.01.13 de tzutzau din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 O oaza de relaxare! — scris în 31.08.12 de OldTrafford din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Mar.2012 Vom reveni — scris în 28.11.12 de andreiutasg din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2011 O oaza de liniste! — scris în 09.01.12 de adriancristina din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Apr.2011 O locatie frumoasa pentru un grup de prieteni cu copii — scris în 05.05.11 de tucuta* din BUCURESTI - RECOMANDĂ