Sejur de neuitat
Pensiunea e super, nu am ezita sa ne mai intoarcem acolo, distractia a fost pe cinste de rev 2010-2011 cu meniu foarte bogat si nu in ultimul rand patroni si angajatii foarte amabili.
Recomand pentru cei ce vor sa petreaca la pensiune un sejur sa nu stea mult pe ganduri merita
Trimis de christos* in 11.01.11 16:34:39
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (christos*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.52960320 N, 23.31002580 E - neconfirmate încă
Avand in vedere recentele tentative de reclama din partea proprietarilor/angajatilor acestei pensiuni, am nevoie de mai multe detalii, eventual un set de poze pentru a ne convinge ca ai fost intr-adevar acolo (in calitate de turist) si ca nu avem de-a face cu un alt review "tele"-comandat din partea proprietarilor.
Fara aceste detalii review-ul nu poate fi validat (nu va fi publicat pe site)
Intr-un final, autorul a incarcat astazi un set reprezentativ de poze; am putut astfel valida (si publica pe site) review-ul.
Nu primeste insa PMA_std (si nu este in consecinta inscris in concurs), datorita nivelului extrem de redus de detalii.
am platit putin dar daca la MrCod nu ia placut e treaba ei nu stie sa se distreze noi venim din Grecia sa ne petrecem revelionul acolo. MrCod a incarcat poze cu camera folosita de ea. Fara comentarii
@christos: am totusi o nelamurire: pozele sunt din 27.12, iar voi ati stat doar 4 nopti, asta inseamna ca nu ati stat de revelion acolo, cum ai afirmat (multumesc celui care mi-a trimis aceasta sesizare)
Pe de alta parte, am sentimentul (si credca oricine il are) ca ati scris acest review DOAR pentru combaterea nemultumirilor autorului care a scris un review mai putin laudativ, anterior. - Intreg comportamentul tau - inclusiv raspunsul la intrebarea despre pretul sejurului care ti-a fost adresat mai sus - ma fac sa cred ca aceasta e principala ta preocupare si indica preocupari de proprietar/angajat, cum am banuit, si nu de simplu turist.
Nu am incredere in acest review, astfel ca il voi suspenda din nou, pana la primirea unor dovezi care sa indice un sejur platit acolo, in perioada in care afirmi ca ai fost.
Astept sa ma contactezi - vezi linkul din primul ecou - pentru o discutie lamuritoare.
Hai sa pun o alta intrebare. Unde e situata aceasta pensiune? Cum ajungi la ea? Sa vad daca stii.
Sa nu te superi pe mine.
pensiunea se afla la cca. 40km de CLUJ noi am stat si craciun si rev
Localizarea ei in Baisoara. Unde anume e? Daca ati fost de atatea ori, cunoasteti cam pe unde e, ce e in jur, nu?
Pe ce parte a drumului e? Partia cat e de departe?
Vad ca au fost incarcate fotografii din 01.01.2011.
Hmmm... ce sa zic? Review este considerat valid din punct (a fost restaurat statusul), desi ceva-ceva retineri tot mai am...
pensiunea este in MUNTELE BAISORI trecem de com BAISOARA de aici mai sant 18km langa cabana militara se afla pensiunea
Sincer pe mine nu ma intere, daca ai fost sau nu, dar ca sa te creada lumea, nu de alta.
Daca chiar ai fost, atunci e un lucru foarte bun... uite mai ca vine din Grecia, hapt pana la Baisoara, o statiune care nu e mare si nici partia nu cred ca e foarte stralucita. Nu schiez, deci nu stiu cum e partia.
Dar e un refugiu si o evadare din Clujul poluat.
Scrieti foarte bine in romana, am avut colegi greci care dupa 6 ani erau tot la nivel de "subincepator".
- Dec.2017 Revelion 2018 — scris în 03.01.18 de NEMES SANDA din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Minivacanta de 1 IUNIE la Pensiunea Andreea — scris în 15.06.17 de NEMES SANDA din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Superb — scris în 12.02.16 de DeeRadu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 Revelion peste așteptări — scris în 08.02.16 de raducu1965 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Dezamagire totala — scris în 01.10.14 de Mika_ela din GALATI - nu recomandă
- Dec.2013 Sejur de vis, Revelion de vis! — scris în 08.01.14 de manuela banias din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2011 Pensiunea Andreea - Muntele Baisorii — scris în 02.01.11 de MrCod din BUCURESTI - nu recomandă