Pensiune mare, bine amplasata, piscina ok, personal amabil dar foarte multa mizerie.
Nu recomand aceasta pensiune deoarece nu am vazut niciodata o locatie atat de neingrijita, plina de paianjeni si de praf, dar nu praf de pe o zi pe alta ci praf de saptamani intregi inclusiv la receptie erau paiajeni iar cele cateva jucarii si un ornament de lemn erau atat de murdare incat nu-ti puteai lasa copilul sa se joace cu ele.
Am inchiriat camerele 2 si 15, pentru camera 15 am rugat pe cineva sa vina sa stearga praful macar de pe pervaz (a venit, nu au fost probleme), dar seara ne-am mutat la camera 2 (fiind un singur pat, si nu 2 lipite cum era la camera 15) acolo am gasit tot la geam, adica dupa perdea, o padure de paiajeni si un strat gros de praf, perdele rupte si murdare, paharele din camera erau puse unul pe hartie igienica, altul pe un servetel patat.
Sunt convinsa ca si acum si peste 2 saptamani va fi la fel de murdar, deci proprietarul poate verifica si poate se vor lua masuri iar raportul calitate-pret va fi echitabil.
Trimis de claudia 1930 in 24.07.17 11:01:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudia 1930); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@claudia 1930: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 12&ridAnt=79593
- Sep.2016 Nici 2 stele! — scris în 15.09.16 de alexandraa13 din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Nu este nici de 3 stele — scris în 29.07.16 de feliciat din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2015 Nu i-as da mai mult de 2 stele — scris în 16.08.15 de kronos din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Ancora: spaima pensiunilor de 4 stele — scris în 07.08.15 de veronica2015* din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 Dezastru — scris în 06.08.15 de Gerge123 din BUCUREşTI
- Jul.2015 Dezastru - mizerie si servicii execrabile — scris în 20.07.15 de PPV din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Ancora - dezamagire fata de anii trecuti — scris în 17.07.15 de Dumitru2015 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ