Pacat de zona, pacat de frumusetile pe care le ofera natura.
O pensiune cu camere mari, frumoase dar... curatenie se face doar daca ceri, daca se face curatenie, se face de dragul de a se face, geamurile pensiunii sunt pline de zoaie, peretii plini de panze de paianjen, inclusiv in camere, de balcoane nu mai zic... si alea sunt cu gresia murdara si peretii plini de praf si panze de paianjen.
Camerele miros urat si datorita faptului ca nu sunt intretinute zilnic cu substante de igienizare... Hartie igiennica ti se da doar daca ceri, gel de dus la fel...
Este o singura femeie care face curat in ditamai vila... pacat... Sunt lucruri care, poate, odata, au fost frumoase, dar datorita faptului ca nu au fost intretinute s-au degradat si arata jalnic.
Mancarea e de nota 8, nici de speriat, dar nici oauuu... Sunt multumita ca am putut da copiilor o ciorba la pranz... dar si aici... curatenia lasa de dorit... fetele de masa murdare, etc.
Pacat de zona, care este superba, pentru ca cazarea si faptul ca n-am avut un confort din acest pct de vedere mi-a lasat un gust amar.
Cei de la receptie par foarte amabili, nu spun niciodata nu, dar nu fac nimic. E o nesimtire senina.
Trimis de feliciat in 29.07.16 13:16:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (feliciat); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@feliciat: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 12&ridAnt=71075
- Jul.2017 Nu recomand Pensiunea Ancora Eșelnița! — scris în 24.07.17 de claudia 1930 din TâRGU JIU - nu recomandă
- Sep.2016 Nici 2 stele! — scris în 15.09.16 de alexandraa13 din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2015 Nu i-as da mai mult de 2 stele — scris în 16.08.15 de kronos din PITEşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Ancora: spaima pensiunilor de 4 stele — scris în 07.08.15 de veronica2015* din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 Dezastru — scris în 06.08.15 de Gerge123 din BUCUREşTI
- Jul.2015 Dezastru - mizerie si servicii execrabile — scris în 20.07.15 de PPV din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2015 Ancora - dezamagire fata de anii trecuti — scris în 17.07.15 de Dumitru2015 din TIMIşOARA - RECOMANDĂ