Tocmai ne-am intors dintr-un sejur de 4 zile (3 nopti) petrecut la Pensiunea Anca din Crisan.
Recomand cu toata caldura aceasta pensiune: curatenie exemplara (este singura pensiune unde am fost cazati de-a lungul timpului unde ni s-au schimbat prosoapele zilnic!), meniu mai mult decat bogat si fff gustos (pe baza de peste, evident si servit prompt de dl Romeo, un ospatar de toata isprava si foarte, foarte amabil), excursii pe fascinantele canale ale Dunarii, inclusiv la Letea, intre 4-6 ore zilnic (cu dl. Nicu - barcagiu super de treaba, indemanatic si foarte bun cunoscator al misterioaselor canale, basca povestioare despre diverse locuri!).
Si nu in ultimul rand, domnul Cornel, proprietarul - OMUL care sfinteste locul. De la care simti ca esti binevenit, care te trateza cu respect si caruia ii pasa de turistii sai - in prezent se preocupa sa imbogateasca oferta turistica si incepe constructia unei piscine (adica face locul si mai atractiv decat este deja!).
Si peste toate, preturile practicate sunt mai mult decat corecte: nu am simtit in niciun moment ca profitul este cel care primeaza in aceasta afacere, ci treaba bine facuta.
In concluzie: doriti un sejur in Delta? Alegeti Pensiunea Anca si nu veti regreta, va asigur!
Trimis de Lili Roman in 05.06.18 13:57:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CRIȘAN.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lili Roman); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.17460000 N, 29.37467000 E - neconfirmate încă
@Lili Roman: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Sep.2022 O experienta nu prea frumoasa, nu as repeta aceasta experienta — scris în 20.09.22 de Emil 19 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Jun.2018 Oameni minunati intr-un loc de poveste. Recomand — scris în 26.06.18 de Andramihai din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- May.2018 Deosebit — scris în 20.05.18 de fmstanciu din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Am fost acolo :) — scris în 26.09.17 de Madalina 76* din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Pensiunea Anca, un loc minunat cu oameni onesti — scris în 04.09.16 de Nicu Andrei din ITALIA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Mergeti in Delta, la pensiunea Anca din Crisan — scris în 11.08.16 de smerenie8888 din ZăRNEşTI [BV] - RECOMANDĂ
- Jun.2016 O mini-vacanta reusita — scris în 07.09.17 de djpedros din GALATI - RECOMANDĂ