Pentru o scurta escapada in Delta Dunarii am ales pensiunea Anca din Crisan. Rezervarea am facut-o in ziua dinaintea plecarii, am avut noroc sa mai gasim o camera disponibila.
Am ales (sau ni s-a impus, n-am reusit sa-mi dau seama) oferta pensiunii de cazare pentru 3 nopti cu pensiune completa, transfer cu barca Murighiol - Crisan - Murighiol si 2 excursii in Delta. Costul ofertei a fost de 580 lei/persoana.
Camera era dotata cu aer conditionat, care este esential pentru canicula din Delta, minifrigider dotat cu vin, apa, bere, suc si 2 sticlute cu tarie, toate contracost. Pensiunea este destul de frumoasa, curata, n-am intampinat problemele pe care le-am citit prin comentariile anterioare referitoare la partea de curatenie. In general, mini-vacanta a fost placuta, cu cateva puncte de atentie:
- Nu s-a facut curatenie in cele 3 nopti ale sederii noastre, nu s-a ridicat nici gunoiul
- Programul de masa a fost cam ciudat: micul dejun la ora 8, ceea ce este ok, pranzul dupa 14:30 iar cina dupa ora 21, ore care sunt nepotrivite, mai ales pentru familiile cu copii mici
- Nu sunt prea multe de facut in zona, cu exceptia plimbarii pe aleea de promenada din localitate si a plimbarilor cu barca. Copilul meu de 2 ani a fost foarte incantat de cotetul gainilor din spatele pensiunii si de gramada de pietris din fata. Pe gaini le-a studiat cu interes, cu pietrisul s-a jucat
Ar fi de mentionat si aspectele pozitive pe care le-am constatat:
- A fost foarte multa liniste, am reusit sa ne relaxam
- Camera noastra a fost situata la etajul 1, cu vedere spre Dunare, privelistea era foarte frumoasa
- Mancarea a fost foarte buna iar borsul de peste extraordinar! Sotia mea nu prea se omoara dupa el insa cel de la pensiunea Anca a fost fantastic de bun
Trimis de djpedros in 07.09.17 14:04:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (djpedros); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.17460000 N, 29.37467000 E - neconfirmate încă
- Sep.2022 O experienta nu prea frumoasa, nu as repeta aceasta experienta — scris în 20.09.22 de Emil 19 din RAMNICU VALCEA - nu recomandă
- Jun.2018 Oameni minunati intr-un loc de poveste. Recomand — scris în 26.06.18 de Andramihai din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- May.2018 Omul sfinteste locul... — scris în 05.06.18 de Lili Roman din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Deosebit — scris în 20.05.18 de fmstanciu din TâRGOVIşTE [DB] - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Am fost acolo :) — scris în 26.09.17 de Madalina 76* din BACAU - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Pensiunea Anca, un loc minunat cu oameni onesti — scris în 04.09.16 de Nicu Andrei din ITALIA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Mergeti in Delta, la pensiunea Anca din Crisan — scris în 11.08.16 de smerenie8888 din ZăRNEşTI [BV] - RECOMANDĂ