Am venit aici in minivacanta de 1 mai dupa o larga cautare in multele optiuni pe care, din fericire, a inceput sa le aiba aceasta zona minunata. Ne-au atras atat opiniile altor turisti cat si raportul pret/calitate teoretica a ofertei.
La vila Ana Serena se ajunge usor. De pe DN 57 de la Orsova se merge spre Moldova Noua si in Eselnita exista o lunga insiruire de pensiuni pe partea stanga a drumului, pe malul Dunarii. Este o cladire ingusta si inalta, are in fata o micuta gradina, un loc de joaca amenajat cu nisip pt copii (nu mare lucru), un foisor mare, multe balansoare si sezlonguri asezate pe ponton, loc de pescuit, loc de facut gratar.
Exista o bucatarie bine utilata in care te poti autogospodari, o sala de mese mare Camera in care am fost cazati (nr 4, dubla superioara) a fost f spatioasa, curata, cu un pat mare, loc suficient de depozitat, baie cu canina de dus cu hidromasaj in perfecta stare si balcon cu una din cele mai frumoase vederi din vila.
Totul este cat se poate de curat si ingrijit iar gazdele f cumsecade si in acelasi timp discrete, ofera orice fel de informatii le ceri.
Ar mai fi de mentionat calitatea exceptionala a Wi-fi care "bate" pana afara pe ponton. cu TV
Trimis de natypatras* in 03.05.14 20:10:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în EȘELNIȚA [MH].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (natypatras*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2017 Casa Ana Serena — scris în 03.02.18 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- May.2015 O locatie super pentru o evadare din cotidian — scris în 19.06.15 de ramonaV din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Pensiunea Ana Serena - OK ! — scris în 04.10.14 de danette din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Ana Serena - cu bune si cu rele — scris în 09.07.13 de Kolegu din BUCURESTI - RECOMANDĂ