In scurta calatorie, sa-i zicem, de afaceri in Tg. Mures, am avut privilegiul sa fiu cazat in aceasta minunata pensiune, aproape de centrul orasului si de catatea medievala. Locatia este foarte cocheta si, daca va place stilul (un pic cautat) invechit al mobilierului si camerelor, veti fi incantati. Gazda este de o corectitudine si de o amabilitate fara cusur, insa sa nu va asteptati la altceva, decat la seriozitatea ardeleneasca, fara exuberante ori exagerari... amicale.
Masa se serveste la restaurantul propriu si 80 % din produsele ce o compun provin de la ferma proprie... Pot sa va asigur ca un mic-dejun absolut indestulator va va asigura suficienta energie, ca sa "sariti" pranzul, pana la "cina-devreme" ori "pranzul-tarziu" de pe la 17,00-18,00, constand din 3 feluri... Un paharel de tuica sau vin de casa, din partea... casei completeaza meniul, si-asa cam "nesanatos" de bogat.
Un pic deranjanta este problema parcarii, pentru ca, daca masina dvs. nu mai are loc in garajul - incapator, de altfel - pensiunii, strada pe care va trebui sa o lasati este foarte ingusta si in panta. Exista, desigur, variantele parcarii pe stradutele laturalnice ori in centrul orasului, da' parca nu-ti prea vine sa lasi masina cine stie pe unde...
Fiind localizata intr-o zona mai retrasa, desi strada e destul de circulata, zgomotele orasului nu va vor deranja, asa ca odihna e garantata.
Pe scurt, daca veti avea prilejul, nu ratati...
Trimis de gamma999 in 10.11.09 20:51:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gamma999); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2018 Relativ multumiti — scris în 13.07.18 de moniquenoir27 din BUCURESTI - nu recomandă
- Mar.2018 O cazare bunicică în Tg. Mureș — scris în 23.03.18 de diana2015 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Mar.2014 Super cazare la pret civilizat in Targu Mures - Pensiunea Ana Maria — scris în 06.03.14 de gheorghiub din MOGOSOAIA - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Eu n-am stat — scris în 06.04.13 de LidiaV din TIMISOARA
- Jul.2012 O experienta inedita — scris în 30.07.12 de mixandra din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jan.2012 Ma voi intoarce cu siguranta! — scris în 17.01.12 de doina_riobra din FILIASI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Ospitalitate — scris în 29.08.11 de eugene din SLOBOZIA - RECOMANDĂ