ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.11.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Miercurea Ciuc
ÎNSCRIS: 29.01.13
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 3 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 90 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 3 MIN

Pensiunea Ana din Marga

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Pensiunea Ana din comuna Marga (jud. Caraș-Severin) reprezintă unul din punctele de atracție ale AFA, eu prezentând acum al șaselea review. Am fost câștigătorul unui sejur de două zile obținut prin premiile acordate de AFA, dar am mai adăugat încă o zi de la noi.

Opțiunea pentru sejurul la pensiunea Ana a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a intâmplat în această vară. Mulțumesc AFA și mulțumesc Ana! Văd că în continuare pensiunea Ana figurează ca premiu pentru câștigătorii AFA, dacă nu prin sejururi gratuite, atunci cel puțin prin discount-uri generoase. Vă invit să profitați de ele și nu o să vă pară rău.

După atâtea review-uri, pre multe eu nu mai am de adăugat, dar voi prezenta pensiunea pe scurt, așa cum am văzut-o noi.

Pensiunea Ana este situată într-un cadru feeric în zona centrală a comunei Marga, dar totuși la marginea pădurii, exact pe malul Râului Nermeș. Marga este o comună destul de retrasă, dar cu o îndelungată tradiție istorică, găsindu-se în zona de munte la marginea Banatului (județul Caraș-Severin), la limita cu Țara Hațegului (județul Hunedoara), între munții Țarcu și Retezat.

Clădirea pensiunii este nouă, dar tradiția ospitalității este veche, la ea acasă. Atmosfera prietenoasă este susținută de Dl. Ovidiu Știoapă, administratorul pensiunii. El are grijă de toți turiștii de la mic la mare, anticipând doleanțele lor.

Clădirea est structurată pe două nivele, spațiul de cazare pentru turiști fiind compus din două apartamente și 6 camere (foto, video). Sala de mese se continuă cu un living folosit ca spațiu de socializare, iar la etaj există o sală multifuncțională (mese de ping-pong, biliard, ”cinematograf”, conferințe, team-building). Curtea interioară asigură spațiu suficient pentru parcarea mașinilor, are două platforme de lemn cu mese și bănci de lemn în stil rustic, iar zona centrală înierbată poate fi folosită ca teren de joacă pentru copii.

În spatele pensiunii este o grădină cu pomi fructiferi și accesorii pentru cei cei mici și mari. Pe sub capătul clădirii curge un mic pârâiaș, iar în malul acestuia este captat un izvor folosit și apreciat de toată lumea (foto, video). Terasele, grădina, râul Nermeș care curge pe pietre, pădurea din spate și munții din apropiere asigură o ambianță ideală doritorilor de liniște și relaxare. Copiii mici sunt aici în deplină siguranță. În plus, pensiunea asigură un meniu variat, tradițional cu multe specialități locale, alcătuit în cea mai parte parte din ingrediente naturale din sat.

În pensiunea Ana din Marga, accentul se pune pe socializare (din camere lipsesc televizoarele), iar ”pensionarii” pensiunii care se întâlnesc aici se transformă într-o mare familie... desigur, având ca mămic și tătic pe Dl. Ovidiu. Călătorii sosesc aici ca turiști și părăsesc pensiunea ca prieteni.

Pensiunea Ana poate fi folosită pentru relaxare totală sau ca bază de plecare în excursii și drumeții. Înspre est, dincolo de ”Porțile de Fier ale Transilvaniei” se deschide Țara Hațegului cu nenumărate obiective deosebit de interesante (ruinele capitalei Daciei romane de la Sarmizegetusa, biserica de piatră din Densuș, catedrala de la Sântamaria-Orlea, cetatea Mălăiești, biserica și cetatea Colț, muzeele paleontologice și etnografice dedicate dinozaurilor pitici și tradițiilor locale, Munții Retezat, etc.), iar spre vest, Banatul.


[fb]
---
Trimis de Lucien in 18.11.16 12:43:13
Validat / Publicat: 18.11.16 17:44:40
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3230 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lucien); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Găluște cu prune (din prunul din grădină), una din deliciile culinare ale pensiunii Ana
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 16400 PMA (din 17 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 90.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    6 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [18.11.16 17:55:49]
    »

    Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

    LucienAUTOR REVIEW
    [18.11.16 18:14:27]
    »

    @webmasterX: Este in regula, dar se poate putin mai bine. Marind si mai mult harta, cam la 100 m nord-est de reper (reperul este pozitionat acum pe drumul rpincipal al comunei), chiar apare numele de Ana insotit de simbolul pensiunii (un pat) in zona unei pete albicioase de la marginea padurii

    webmaster26
    [18.11.16 18:19:01]
    »

    @Lucien: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=19969.

  • - localizează unitatea de cazare în cauză pe acea hartă (mărește sau micșorează zoom-ul pentru o vizualizare cât mai confortabilă)
  • - fă click pe locul unde e amplasată
    • - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
  • »» coordonatele GPS vor apărea într-o mică fereastră în partea de jos a paginii;
  • copiază coordonatele și scrie-ni-le te rog aici.
  • LucienAUTOR REVIEW
    [21.11.16 07:58:29]
    »

    @webmaster26:

    45°30'10.9"N 22°31'24.0"E

    45.503030,22.523326

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    webmaster26
    [21.11.16 08:34:30]
    »

    @Lucien: Mulțam fain. Am modificat "cursorul", rezultând noua poziționare de aici.

    În plus, am adnotat coordonatele drept confirmate.

    LucienAUTOR REVIEW
    [21.11.16 08:41:05]
    »

    @webmaster26: Cred ca e bine. Cursorul este pe coltul nord-vestic al proprietatii (pensiunii). Pensiunea propriu-zisa (cladirile) ocupa zona alba ca un triunghi cu varful spre nord, vizibila pe harta satelit.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Lucien
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Ana [Marga, CS]:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.04966402053833 sec
    ecranul dvs: 1 x 1