„Brasovul e un oras minunat dar nu as mai alege Pensiunea Ambient! ”
• Călătorie de plăcere • Cuplu • Cameră dublă • Am stat 3 nopți
Cafeaua f proasta!
Camera la ultimul etaj, fara lift! Ma refer la camera 14 in care am fost cazati!
Mocheta comunista, roasa pe alocuri! Patul scartia infiorator! Lenjeria aspra, grofata ca de orfelinat!
As fi trecut totul cu vederea de dragul balconului cu vedere la Timpa dar ce sa vezi usa de la balcon era defecta si ti trebuia o tehnica speciala sa o poti deschide! Izolarea fonica e sub orice critica!
Nu alegeti oferta cu cina! Am primit niste bonuri cu care mergeam la Restaurantul Ceasul Rau, aflat la vreo 30 m de pensiune. Restaurant bun cu mancare excelenta! Problema trista este ca absolut la toate cele trei mese ptr care am folosit bonurile reactia ospatarilor a fost de enervare si numai faptul ca am consumat in paralel si alte produse a atenuat atitudinea acestora! Preturile in local sun foarte ok asa ca pastrati banii si achitati va direct consumatia avand posibilitatea sa alegeti ce doriti altfel vi se prezinta niste variante fixe!
Mic dejun bun. Locatia buna la jumatatea distantei intre gara si centrul vechi. Mi a placut camera mare, baia mare si vederea la munte.
Mi a placut iluminarea pensunii si a camerei in sine! Sala de mic dejun spatioasa, preparate gustoase!
Personalul de la curatenie harnic!
Sejur în decembrie 2019
Trimis de n.catela in 04.02.20 20:42:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BRAȘOV. A mai fost în/la: Tusnad, Caciulata, Sovata
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (n.catela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@n.catela: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 20&ridAnt=98692
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.
- Oct.2021 Vacanta cu peripetii — scris în 22.10.21 de df1959 din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Draguta - cu mici rezerve — scris în 27.08.14 de Pragheza_Gotica din PRAGA - nu recomandă
- Aug.2010 Locatie perfecta pentru excursii in oras — scris în 16.08.10 de moatza din BUCUREşTI - nu recomandă