Trei zile superbe in aceasta pensiune care iti ofera tot ce-ti doresti: de la cazare, masa cat si agrement.
Restaurantul si personalul au fost de nota zece, preparatele servite au fost foarte gustoase, bucatarul fiind un bun cunoscator al acestei meserii, fapt dovedit si de numarul mare de turisti cazati in alte pensiuni care preferau sa serveasca masa aici.
In cele trei zile in care am fost cazati in aceasta pensiune nu am simtit nevoia sa mergem in alta parte pentru a servi masa si nici pentru a face altceva care sa ne umple timpul, restaurantul si piscina interioara si exterioara au fost suficiente pentru noi.
Recomandam cu caldura aceasta locatie si cu siguranta vom reveni, chiar daca pentru noi drumul pana acolo a fost de circa 9 ore.
Trimis de gabicarol in 09.09.14 20:33:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabicarol); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.99691000 N, 21.99815500 E - neconfirmate încă
@gabicarol: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Pot si eu sa confirm: intr-adevar este o pensiune foarte potrivita pentru 2 - 3 zile de relaxare. Am fost si noi de 3 ori anii trecuti, si de fiecare data am fost foarte incantati de cazare, masa si piscina. Anul acesta nu am reusit sa ajungem, dar avem sperante inca
@Mihaela Dinu:
”Am fost si noi de 3 ori anii trecuti, si de fiecare data am fost foarte incantati
ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)]
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
La piscine (exterior si interior) se poate ajunge direct din pensiune? Sau trebuie sa iesi pe afara?
Partea de SPA este peste şosea, cam incomod şi nepotrivit iarna
Dar, ai lângă, Complexul Perla 1 Mai, care are partea de piscine legate de hotel printr-o trecere închisă...
@bogumil - Multumesc. M-am decis in final pentru hotel Nufarul din Felix
- Mar.2013 Aproape de 10 — scris în 16.06.13 de zsolt_tusnad din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Sejur la Baile 1 Mai — scris în 08.08.12 de ro_dumitru din TARGU JIU - RECOMANDĂ
- Apr.2007 Cazare buna, masa cu specialitati si preturi bune — scris în 28.01.10 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ