Anul trecut mi-am jurat ca nu mai merg in concediu la mare in Romania... anul viitor imi voi face sigur rezervare la Alfa... :)
Motivele au fost probabil reluate de toti cei care au scris comentarii aici dar as adauga si modul in care am vazut eu Pensiunea Alfa:
Locatia: nota 10, liniste, spatiul folosit excelent cu "locuri" pentru toate varstele, cam 10 min pana la plaja (Marina Surf - plaja lata, fara aglomeratie, nisip ok, foarte curat, intrare lina in mare - f ok pt copiii mici)
Camerele (noi am avut camera dubla): foarte spatioase, s-a facut curatenie in fiecare zi, prosoape schimbate la cerere, asternuturi schimbate la max 3 zile, racoroase, pt prietenii nostrii s-a pus la dispozitie si patut pentru bebe; tv satelit, aer conditionat
Micul dejun: excelent, poti alege dintr-o multitudine de produse proaspete si de calitate; imposibil sa pleci "nemancat"; cafeaua este excelenta
Piscina: nu am crezut ca ne mai trebuie avand marea aproape dar am stat in ea de 2 ori pe zi (toata familia - sunt puse la dispozitie pt copii colaci, aripioare etc)
Pontonul: un loc relaxant pentru masa de pranz sau stat la o vere seara; desi pensiunea era plina nu s-a intamplat niciodata sa nu gasim locuri libere; undite si hidrobicicleta gratuite; un gardulet care sa inchida accesul la lac (unde sunt hidrobicicletele) ar fi necesar pt a ajuta parintii sa stea mai linistiti
Locul de joaca: perfect pentru parinti...:) copiii gasesc aici tot ce le trebuie pentru ca parintii sa savureze in liniste o bere / cafea pe ponton... :)
Personalul: Aici ar trebui sa scriu o carte; este prima data cand intalnesc la noi personal care este atat de respectuos si dornic sa faca pe plac clientilor; am primit din partea lor tot sprijinul posibil si au facut tot ce se putea pt ca noi sa ne simtim bine (copiii l-au primit cadou pe Coco - Clovnul).
In concluzie, pentru noi, o familie cu o pustoaica de 5 ani jumatate a fost locatia perfecta pentru un concediu la mare la noi. recomand fara nicio ezitare... pe noi cel putin ne-au convis.
Trimis de georgemoraru in 08.07.12 13:54:27
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (georgemoraru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@georgemoraru: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Cat a costat sejurul?
PS: De o perioda, multi scriu pe acest site dar ff putini din cei ce scriu spun cat a fost costul sejurului, numai asa ne putem face o idee obiectiva privind raportul pret-calitate-servicii.
@Djbobo: cazarea cu micul dejun = 2mil/noapte in iunie...comparativ cu 2 mil si ceva la un hotel in aceeasi perioada (3-4 stele cu mic dejun) a fost mai mult decat rezonabil
- Aug.2017 Vacanta la Pensiunea Alfa din Mamaia — scris în 16.08.17 de ingman din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Foarte departe de ceea ce ne asteptam! — scris în 04.08.17 de rentea din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Pensiunea Alfa = 'acasa' la mare!! — scris în 26.08.17 de adina_chi din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Pensiunea Alfa... nota 10 si de data asta... ???? — scris în 09.07.17 de veroman75 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Recomand Pensiunea Alfa — scris în 14.09.16 de Rraluca din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 A 2-a oara a fost OK — scris în 13.08.15 de Iudex din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 De vis !!! — scris în 28.07.15 de mada81lina din TIMIşOARA - RECOMANDĂ