A trecut ceva vreme de la sejur dar parca m-as mai duce.
Ne-am simtit foarte bine noi adultii, copilul era prima data la mare si nu l-a incantat deloc ideea de plaja si mare, in schimb in interiorul pensiunii era viata lui, locul de joaca, pontonul, piscina, copii, tot. Cum iesea din pensiune incepeau urletele.
Asa ca aceasta locatie a fost salvarea noastra, daca nu erau conditiile excelente probabil ca fiul nostru plangea nonstop.
Curatenie, liniste, bun simt, bucatarie utilata, camera foarte spatioasa (am avut garsoniera). , baia impecabila.
Pacat ca nu au si restaurant, dar au o firma care livreaza mancarea la ei, pe terasa sau in camera, in 50 de minute, mancarea f buna, fierbinte si la preturi chiar bune, nu exista limita minima de comanda.
Micul dejun este OK dar ar putea fi ceva mai diversificat de la o zi la alta, raportat la ce inseamna mic dejun in strainatate la 5 stele,
Trimis de irina bacis in 23.08.11 15:49:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAMAIA. A mai fost în/la: Breza, Buzteni, Sinaia, Herculane, Valiug,
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irina bacis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Meniul este bufet suedez.
Dar la preparate calde alterneaza, o zi omleta si carnati, o zi ochiuri si cremvusti. Preparatele reci sunt aceleasi in fiecare zi. Trei tipuri de mezeluri, salata de rosii, branza topita, cascaval, unt, gem, miere, piscoturi, iaurt, cafea, lapte ceai, suc, paine, cereale. Sper sa nu imi fi scapat nimic.
Va multumim pentru descrierea facuta, frumoasa si exacta. Ne bucuram ca ne-ati dat si o recomandare si promitem sa luam aminte, numai bine!
Cu respect,
Rosu Alexandru
NB rosu alexandru este (sau a fost) reprezentant al unității
- Aug.2017 Vacanta la Pensiunea Alfa din Mamaia — scris în 16.08.17 de ingman din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Foarte departe de ceea ce ne asteptam! — scris în 04.08.17 de rentea din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jul.2017 Pensiunea Alfa = 'acasa' la mare!! — scris în 26.08.17 de adina_chi din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Pensiunea Alfa... nota 10 si de data asta... ???? — scris în 09.07.17 de veroman75 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Recomand Pensiunea Alfa — scris în 14.09.16 de Rraluca din TG-JIU - RECOMANDĂ
- Jul.2015 A 2-a oara a fost OK — scris în 13.08.15 de Iudex din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 De vis !!! — scris în 28.07.15 de mada81lina din TIMIşOARA - RECOMANDĂ