Pensiunea Alexandra - Clisura Dunării, Divici [CS]
La cât am umblat prin lume vara asta, așa de plăcut a fost să ne întoarcem acasă, unde toți vorbesc românește, unde plătești în lei, unde netul are cea mai bună viteză, unde iți stii tu străzile- cu gropi sau cum or fi, unde stii ce primești când comanzi mâncare, unde știi gustul vinului bun... Mă opresc.
Am intrat în țară pe la Naidas -Moldova Nouă și făcusem rezervare din timp la Pensiunea Alexandra, să ne odihnim după drumul parcurs. Și să ne pregătim sufletește de traseul prin Romania care știți și voi cum este... (Adică pitoresc.)
Ne-am cazat într-o cameră imensă, cu un pat matrimonial (în care am fi încăput toți 4 lejer) și pat suplimentar - cu baie curată cu produse de igienă personală, prosoape și o terasă - ce e drept, comună.
Pensiunea este făcută pe fonduri, are 15 camere si un restaurant și nu s-au zgârcit nici cu spațiul și nici cu materialele folosite- totul nou, de calitate, atât în camere cât și în restaurant.
Bucătăria - extraordinară (poate și noi tânjeam după mâncare românească). Preparatele au fost proaspete și tot ce am comandat a fost delicios! A fost o singură problemă: am epuizat Jidveiul... Gazdele s-au scuzat și noi ne-am adaptat ușor Beciului Domnesc.
Restaurantul este deschis până la miezul nopții - un lucru important pentru noi care am ajuns la pensiune în jur de ora 21,00 și nu speram că mai găsim mâncare caldă...
Pensiunea este în extindere- lângă restaurant se construia o piscină și era aproape gata un teren de sport, în lateralul clădirii.
Clienții au acces gratuit la parcare.
Micul dejun- care era inclus în prețul camerei - consta în oua, carnați cabanos, rosii, paine, cafea. Dacă vi se pare neîndestulător, se poate comanda în plus la restaurant. Noi am mâncat pe terasa restaurantului de dimineață și era asa de plăcut sa privești spre Dunăre... Pe bucata de pământ până la fluviu era o livadă și o cultură de porumb - unde am văzut pentru prima oară fazani. Ce frumos!!
Ca să nu mai zic de peisajul superb care ni s-a deschis în față puțin mai sus, pe clisura Dunării... !
C-așa e țara mea, frumoasă! Cea mai!
Vacanțe frumoase tuturor!
Trimis de silvia tudoran in 26.07.16 09:35:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în DIVICI [CS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silvia tudoran); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Pensiunea Alexandra [Divici, CS], CLISURA DUNĂRII" (nou-creată pe sait)
@webmasterX - perfecta pozitionarea!