Sunt de acord cu ceea ce postat Angelius in privinta doamnei (vezi impresii). In perioada in care am fost a fost foarte frig. Doamna nu a dat drumul la caldura desi am rugat-o sa faca asta.
In bucatarie te controleaza si face remarci de genul cine a lasat aragazul deschis, de ce gatesti... ? .
Din punctul asta de vedere nu recomand aceasta pensiune.
Cu o zi inainte de terminarea sejurului te toaca la cap daca si cand pleci de acolo.
Trimis de slatina in 15.10.12 08:59:04
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (slatina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@slatina: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Nivelul redus de detaliere clasifica insa acest prim articol trimis sub pragul de publicare (sau undeva la limita lui). Din acest motiv, impresiile nu primesc PMA standard, alocate in mod obisnuit [PMA standard = puncte de multumire-apreciere standard = din partea echipei administrative].
Speram sa gasesti timp si sa completezi un set minim de aspecte - referitoare, de exemplu, la camere, bucatarie & masa, amabilitatea personalului, imprejurimi, drumul pana acolo etc - eventual un set minimal de fotografii din sejur, astfel incat sa putem totusi reda articolului "votul site-ului" (si implicit posibilitatea de votare a lui de catre ceilalti membri).
Poti folosi linkul EDIT IMPRESII (afisat cu rosu sub textul trimis). Dupa eventuala publicare, completarile se pot aduce prin rubrica ECOURI (cea de fata).
Cateva fotografii ar fi deasemenea binevenite (daca ai si daca le poti incarca)
@slatina:
”La bani astia am fost in Bulgaria la Veliko Tirnovo unde am avut incluse cina si micul dejun
Poate-ți faci timp și ne spui și despre acea cazare. Eventual cu detalii mai multe; mulțumesc,
@Dragos: Minihotel Rashev (gasit pe booking). Este chiar pe strada cu cetatea Veliko (N. Picolo). Am fost intr-un weekwnd, noua ne-a placut (am fost si cu fetita de 2 ani), jumatate din turisti erau romani. Personalul este ok, inteleg mai repede romeneste decat engleza (germana este la putere), vederea asupra orasului vechi este extraordinara, iar strada de langa duce la Arbanasi o alta destinatie care nu trebuie sa o ratati. Nu ocoliti taverna strict autentic bulgareasca Gurki, de pe strada cu acelasi nume
@slatina: poate, cand gasesti timp, ne scrii atunci si impresiile de la Rashev, ce zici?
Il gasesti aici pe AFA: amfostacolo.ro/hotel.php? ... rbanasi&id=2994.
Linkul direct ptr adaugare review: amfostacolo.ro/rev_add.php?id=2994
@slatina: Minotel Rashev si nu Minihotel, Minotel este un lant hotelier si nu are legatura cu cuvantul mini... desi hotelul e chiar o miniatura , insa marea majoritate sunt asa pe acolo.
- Oct.2021 Învățătură de minte! Nu mai merg nici gratis — scris în 31.10.21 de P Loredana din MIOVENI [AG] - nu recomandă
- Aug.2016 Conditii excelente si pret chiar convenabil — scris în 17.08.16 de lovidiu din MONTREAL - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Se putea si mai bine — scris în 24.08.15 de ANILU din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Relaxare si liniste. — scris în 19.08.15 de Aurelia75 din SâNANDREI [TM] - RECOMANDĂ
- Oct.2013 Un weekend frumos — scris în 19.12.13 de crisid80 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Un loc minunat si oameni simpatici — scris în 05.08.13 de andreivictor* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Proprietari insuportabili — scris în 09.10.12 de Angelius din BUCURESTI - nu recomandă