din pacate am ajuns intr. o perioada foarte aglomerata si a fost printre putinele locatii care.mi erau diponibile pe booking.
Despre pensiune... mai mult minciuni.
locatie intr. o zona destul de departe de centru
camera... am nimerit la pretul de 203 ron o camera, la mansarda, foarte mica, cu o baie de aproximativ 2x1 m foarte inghesuita, cu un televizor cu tub la care mai mult vezi purici decat emisiunea preferata si o vedere pe geam catre... un acoperis
facilitatile, o masa de biliard care se inchide odata cu receptia la ora 16.30-17.00, o masa de ping pong la care nu am gasit palete si mingii, jacuzzi cu apa termala care ar trebui sa fie gratuit dar era inchis, restaurant care era inchis datorita lipsei personalului, masaj si sauna contra cost dar care cred ca tot inchise erau.
ca si plusuri camera era curata si cu ac functional, piscina cu sezlonguri care era curata, foarte multa vegetatie de bun gust.
Una peste alta nu recomand la banii astia
Trimis de oliveru in 12.08.17 19:07:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HERCULANE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (oliveru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.86807000 N, 22.40769000 E - neconfirmate încă
@oliveru: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)--
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 21&ridAnt=80550
Dezamagire
Am vrut "sa fiu acolo", la pensiunea "la dolce vita"din Herculane, pentru a vedea zona si amagita de impresiile unora dintre turisti.
Am trimis tichetele de vacanta catre intermediarul cu care pensiunea avea contract, in termenul recomandat. Mare mi- a fost mirarea cand, la scurta vreme dupa expedierea tichetelor, am primit un telefon de la, probabil, proprietarul pensiunii care pe un ton ridicat ma certa ca nu poate astepta pana in ultima zi ca sa primeasca banii, ca nu am respectat termenele, etc.
Nu continutul mesajului m-a deranjat (desi nu avea dreptate) ci tonul lipsit de respect si apelativul" cucoana" pe care mi l- a adresat fara niciun motiv. Nu ma lasa nici macar sa-i explic ca banii au fost deja trimisi. O persoana atat de nervoasa, nepoliticoasa si lipsita de respect nu cred ca poate sa creeze o atmosfera placuta celor care ii trec pragul.
Am renuntat la rezervare cu putin inainte ca acesta sa ma anunte, incalcand regulile, ca mi-a anulat rezervarea. Concluzia: daca va plac oamenii politicosi, respectuosi si civilizati, ocoliti pensiunea la dolce vita!!!
BY WEBM: Text trimis spre publicare ca review. Neîndeplinind condițiile impuse de Regulament pentru publicarea ca articol distinct, a fost mutat de echipa tehnică aici, ca ecou.
- Jul.2014 Experienta groaznica! NU recomand... — scris în 28.07.14 de gbc din TIMISOARA - nu recomandă
- Nov.2013 Pensiunea La Dolce Vita (Baile Herculane) — scris în 05.01.13 de iuliusp* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Se poate si mai bine... — scris în 14.07.14 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezamăgire — scris în 22.08.13 de mirica4 din TG. MUREș - nu recomandă
- Aug.2013 Experienta neplacuta — scris în 06.08.13 de lawgalan din BRAILA
- Jul.2013 Zgomotul! — scris în 08.08.13 de bigblue din CLUJ - nu recomandă
- Jun.2013 Locatie placuta dar tzeapa restul.... — scris în 25.06.13 de iris vio* din PLOIESTI - nu recomandă