Am facut rezervarea cu 2 luni inainte uitandu-ma si dupa ceva impresii scrise de altii dar ne-a convenit ca aveau atunci ptr perioada in care ne duceam regim ALL INCLUSIVE... si bine-nteles cand am ajuns acolo nu am gasit nimic despre ce vorbisem legat de masa, primind niste explicatii penibile ca de fapt este o suma la pranz doar de 25 lei, iar seara 20 de lei de pers, ce depaseste se achita separat... etc, am fii plecat in secunda urmatoare dar cu un copil micut care era obosit dupa 6 ore de mers cu masina... fara alte locatii de care sa stim macar cate ceva... am ramas... am cheltuit ff mult acolo ptr ca mancarea la restaurantul lor ff scumpa nu f reusita... piscina in schimb a avut cautare din partea fetitei noastre, locul de joaca care era format doar dintr-un tobogan la fel, ne-am simtit ok ptr ca eram impreuna in concediu dar am plecat cu o zii mai devreme ptr ca am depasit bugetul si nu am mai vrut pe de alta parte sa le dam inca niste multi bani in plus.
Va sfatuiesc sa cereti in scris pe voucer cand faceti rezervare ptr ca noua ne-au trecut doar servicii incluse care inseamna ce vor ei...
Apropo de patroni... citisem ca sunt draguti bla, bla bla... patronul cu o mutra acra parca eram musafiri nepoftiti, iar doamna mai mult nu am vazut-o si dand dim umeri... la reclamatii
Eu nu recomand pe viitor sa fie iertati in nici un fel!
Trimis de iris vio* in 25.06.13 17:31:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iris vio*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.86807000 N, 22.40769000 E - neconfirmate încă
- Aug.2017 Nu recomand — scris în 12.08.17 de oliveru din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2014 Experienta groaznica! NU recomand... — scris în 28.07.14 de gbc din TIMISOARA - nu recomandă
- Nov.2013 Pensiunea La Dolce Vita (Baile Herculane) — scris în 05.01.13 de iuliusp* din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Se poate si mai bine... — scris în 14.07.14 de DL_HOLIDAYS din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezamăgire — scris în 22.08.13 de mirica4 din TG. MUREș - nu recomandă
- Aug.2013 Experienta neplacuta — scris în 06.08.13 de lawgalan din BRAILA
- Jul.2013 Zgomotul! — scris în 08.08.13 de bigblue din CLUJ - nu recomandă