Dezastru total - recomand evitarea unitatii
Am facut o rezervare pentru 2 zile de week end si parea totul ok. Cand am ajuns acolo totul a fost un soc. Doamna avea un grup de 50 de copii si cu toate ca rugasem sa avem acces la gratar ni s a spus ca doar dupa ora 19 dupa ce mananca toti copiii putem folosi gratarul, camerele erau un dezastru, un miros inchis in camere, iar in toata pensiunea mirosea ingrozitor a mancare.
Doamna era foarte agitata si nervoasa ca am cerut sa vedem intai conditiile de cazare si tot ne spunea ca daca ne convine bine, daca nu are alti clienti.
Am cerut sa vedem gratarul si am ramas socati cand am observat ca au curtea lipita de blocuri.
Am plecat din iasi sa ne racorim la o casa cu curte si vegetatie si doamna ne caza exact langa blocuri eventual sa ne certam cu vecinii daca vorbim mai tare pe terasa sau miroase a gratar.
Curte? Nimic. Aragazul plin de mizerie.
NU RECOMAND NICIODATA ASA UN DEZASTRU DE LOC.
Trimis de eeumihai in 07.08.17 09:11:24
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (eeumihai); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.52469800 N, 25.57143500 E - neconfirmate încă
@eeumihai: Până la urmă ați rămas cazați la această pensiune sau ați plecat?
@webmasterX: Sincer nu se putea sta. Mi s a parut curios si faptul ca avea 50 de copii cazati si pe noi 4 adulti cu 4 copii a vrut sa ne cazeze 6 persoane intr o camera fara aer conditionat si cu un geam de aerisire. O camera de maxim 20mp. Cum sa dormi in asemenea conditii? Si atitudinea doamnei care ne a primit era deranjanta.
@eeumihai: Mulțumiri pentru precizări
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
- Oct.2022 Munte, aer curat, verdeata, liniste, frumusete — scris în 18.10.22 de ux127471 din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Dezgustator — scris în 21.08.19 de Ro_Ma din PLOIEşTI - nu recomandă
- Apr.2019 Evitati cazarea in această pensiune!!! — scris în 30.04.19 de gabry_m2o din ROMAN [NT]
- Aug.2017 Dezamagire totala — scris în 23.09.17 de ATI2016 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Aug.2017 Ingrozitor — scris în 01.09.17 de Mioara19 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2016 O mizerie de nedescris — scris în 02.09.16 de alinalexa din BRAşOV
- Jun.2015 Conditii excelente la Dor de Bucovina — scris în 10.06.15 de U-55836 din IASI - RECOMANDĂ