Departe de cetate, strada urata si dosita
Pensiunea isi face reclama pe portalurile de rezervari ca fiind pozitionata la poalele Dealului Cetatii, la 500m de Turnul cu Ceas. In realitate, pensiunea se afla pe o strada dosita si destul de urata raportat la ce inseamna Sighisoara, la 1 km de cetate/Turnul cu Ceas.
Am constatat aceasta cu maxima frustrare dupa un drum de 6 ore, cu doi copii mici care abua asteptau sa ajunga in cetate. Decizia logica a fost sa fac pe loc rezervare in alta parte si sa plec de acolo.
Baiatul care s-a prezentat ca fiind patronul pensiunii a fost necooperant, nepoliticos pe alocuri, si a refuzat rambursarea.
O mica teapa, exista alte locuri mult mai aproape de cetate sau chiar in cetate, la preturi asemanatoare.
De evitat daca mergeti la Sighisoara pentru Cetate.
Trimis de ariadnna in 06.09.16 12:41:08
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariadnna); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.21879500 N, 24.78200300 E - CONFIRMATE
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați efectiv la această unitate.
@ariadnna: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmaster26: pare ok asezarea pe harta.
Ar mai fi de adaugat ca intrarea in parcare se face printr-o poarta stramta, in unghi de 90 grade fata de strada ingusta, exact inainte de o curba stransa fara vizibilitate - manevra deosebit de periculoasa prin urmare.
- Aug.2017 Pe urma prințeselor???? — scris în 15.08.17 de cosminap din FOCșANI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 O vacanta reusita — scris în 25.07.15 de georgi88 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 O locatie frumoasa — scris în 22.06.14 de Alberto din VALCEA - RECOMANDĂ