BUN
Pasa Beach o alegere buna!
Despre Pașa Beach s-au spus multe lucruri frumoase și asa este. Chiar dacă traversam o perioada grea am găsit condiții bune care ne au mulțumit și ne au făcut sa ne simțim în siguranță.
Știam că este un hotel de 4 stele și nu puteam avea pretenții exagerate mai ales trebuie sa fim realiști și sa vedem ce buget alocam dar cu toate acestea curățenia, mâncarea au fost ok.
Fiind un hotel micuț nu are o întindere prea mare asta i-a nemulțumit pe ai mei.
Pentru mine personalul a fost super ok. Foarte serviabili și rapizi.
Cazarea am avut în corpul A cu vedere parțială la mare.
Stațiunea ne-a plăcut maxim ca peisaje. Animata în primul rand și curata. Mai ieșeam la plimbare pe faleza sau la shoping. Și peisajele de pe terasa hotelului sau de pe balcon erau frumoase.
În hotel eram și noi un grup destul de maricel de romani pe lângă englezi, turci și rusi. Nu sunt un orator înnascut de aceea voi posta mai multe fotografii. Mulțumesc și toate cele bune!
despre SERVICII
Sunt foarte amabili și foarte rapizi.
despre CAMERE & COND. CAZARE
A fost curat în primul rand și destul de spațioasă camera. Baia ok.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Nu foarte diversificat dar produsele erau proaspete și bune. Eu unul as muta gustările de la piscina la plaja. Au un restaurant dar îl folosesc pentru turiștii din afara.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
La partea cu distracția nu excelează poate și din prisma perioadei în care ne aflam.
Trimis de M'Liviu in 27.08.20 07:46:31
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Pasa Beach Hotel, MARMARIS" (deja existentă pe sait)
@m liviu: Ce fel de camera ați avut?
La fel ca și tine, eu am fost multumită de "mărimea" spațiului destinat hotelului, când ai o asemenea stațiune, faleză și peisaje mi se pare total nepotrivit sa te plimbi ora de oră printr-un hotel cu un spațiu uriaș. E drept ca eu nu suport resorturile, vorba lui @adrianbogdan: "vezi aceleași lucruri și oameni, aceleași fețe stând acolo, plimbându-te aiurea pe aceleași alei, și ziua și seara și noaptea. Nu toate camere de la acest hotel mi-au plăcut, de ex. eu nu m-aș caza intr-un apartament, era mare și frumos, nu avea balcon și semăna cu un salon de spital
- Aug.2023 Super!!! Vacanta de vis????⛱️???????? — scris în 31.08.23 de ux130610 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Pasa Beach - o alegere foarte buna — scris în 27.09.22 de gabryela63 din TG.OCNA - JUD.BACAU - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Pasa Beach – un hotel pentru oameni normali și în 2021 — scris în 24.09.21 de GOTHIC68 din CAMPULUNG MUSCEL - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Si eu tot musafir! — scris în 15.09.20 de nrs † din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Excelent și in pandemie — scris în 23.08.20 de Rodica77 din TG MURES - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Musafir la Pașa Beach — scris în 02.11.19 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Marmaris — Turcia, tara de care ne-am indragostit! — scris în 17.08.19 de gmarius din ARGES - RECOMANDĂ