ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.08.2008
DISTRACŢ. / RELAXARE:
TIMP MEDIU CITIRE: 1 MINUT
Nu ratati parcul!!
TIPĂREȘTE
Parcul este ceva de vis, sub nici o forma nu trebuie ratat, intrarea costa 110kn/persoana pentru adulti si 55kn pentru copii, dar merita toti banii.
In parc este bine sa aveti ceva de baut la voi, mai ales daca va alegeti un traseu mai lung. Traseele sunt detaliate la intrare, numerotate cu litere mari A, B, etc, si cam cat dureaza fiecare.
Noi am ales traseul B (3-4 ore) si e bine sa va cam tineti de el, noi ne-am mai abatut dar ne-am intors inapoi pentru ca ne-a prins ploaia. Aveti traseele si pe bilet, dar daca nu v-ati uitat bine la intrare si nu a-ti retinut cateva puncte cheie din traseu riscati sa va rataciti. Asa ca este bine sa urmati strict traseul pe care l-ati hotarat.
## end review sc
Trimis de bounceone in 07.08.08 09:32:18
Trimis de bounceone in 07.08.08 09:32:18
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bounceone); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.90515670 N, 15.61197510 E - CONFIRMATE
Nu s-au scris încă ecouri.
Alte impresii din această RUBRICĂ – Parcul Naţional 'Plitvicka Jezera' (Lacurile Plitvice):
- May.2023 In tot raul e si un bine (Lacurile Plitvice si incantatorul sat Rastoke) — scris în 08.06.23 de turistGh din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Cel mai frumos parc natural din Croația — scris în 04.12.21 de BOGDAN DSN din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai – Parcul Național „Plitvička jezera” — scris în 20.10.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Excursie de o zi în paradisul verde de la Plitvička Jezera — scris în 30.08.21 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Un loc ce merită văzut cel putin o dată în viaţă — scris în 18.06.19 de sorindezmi din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2019 Plitvićka Jezera, reguli noi — scris în 09.05.19 de elviramvio din JUD. ILFOV
- Sep.2018 Pentru o excursie reușită... adaugă apă! — scris în 24.09.18 de Maya_C din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]
[Selectat ca MG AFA ptr această destinaţie]